Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imperium i Mucha to dwie psychopatki ero

Polecane posty

Gość gość
One zawsze widzą, że są pokrzywdzone. Zostawcie je. Nie odbierajcie im jedynej rozrywki. Wtedy zniżacie się do tego samego poziomu.

Gość gość
moszna i rynsztok zawsze było wiadomo że jest zerem nikt normalny nie nazywa kogoś suką :o

Gość gość
moszna i rynsztok zawsze było wiadomo że jest zerem nikt normalny nie nazywa kogoś suką :o

Gość gość
Widzę, że staczasz się po równi pochyłej. Brawo ty. Nie przypuszczałam, że potrzeba ci tak niewiele czasu by zdziczeć kompletnie, i nie sądzę, by wiele osób osiągnęło twój poziom, czy chociażby się do niego zbliżyło, nawet trolle nie rzucają inwektywami z rękawa, tak jak robisz to ty. Natomiast o pewnych twoich słowach dowiedziałam się dopiero teraz, może to i lepiej. P.S. Pudło, jak zawsze z resztą (grochem o ścianę, czy gadanie do słupa, a słup stoi jak duuuupa). P.S.2 Zamiast kafe polecam ci granie w grę "Gdzie jest Wally", zdrowiej na tym wyjdziesz, a efekt podobny.

Gość gość
szmberium idz lepić Wilkowi pierogi ruskie :P:P:P:P😘:P:P:P:P:P

Gość gość
nie jestem Czwórką

Gość gość
Mucha siedzi cicho. Osiągnęła dno.

Gość gość
Nie. Mucha szuka wpisów, śledzi tematy, porównuje i przygotowuje odpowiedź 😴

Gość gość
gość dziś Jakie są inne sposoby wykorzystania screenów z kafe? Da się to dobrze sprzedać?usmiech.gif Cześć Muchausmiech.gif xxx muszka śmierdziuszka dziś Cześć Agent usmiech.gif Nie wiem, jakie są, bo ja tylko na użytek własny robię spioch.gifjezyk.gif Inu u nas to ekspert, no i widmo trzeba by ich pytać. xxx Nie mam pytań. Robi screeny wariatka :o

Gość gość
Screeny to robi twój koleżka in spe O ironii szkoda gadać.

Gość gość
Ale twoja reakcja fajnie pokazuje czym jest postępowanie spejsa:)

Gość gość
to pchaj niziołku :D pyk pyk pyk Iwonko sapiąca lokomotywo

Gość gość
Czyli jestesmy zgodni ze zbieranie screenow na znajomych jest frajerstwem?:)

Gość gość
To nie hejt.

Gość gość
No dobrze, czyli samo zbieranie screenow na znajomych to frajerstwo. To jak nazwac pozniejsze szantazowanie tymi sceenami?

Gość gość
Wedlug Imperium taki szantaz to pewnie dowod na dystans i wyluzowanie. Moze wypowie sie ktos z bardziej tradycyjnym pojmowaniem moralnosci.

Gość gość
Jakim poyebem trzeba być żeby robić screeny postów na kafe? No jakim? Mucho :o In pisze coś w zartach, a ty? Ty jesteś zwyczajnie popier*dolona.

Gość gość
In spe w zartach? Ten typ komentujacy od dluzszego czasu u nich sam do siebie jak dobry psychol? Hehehe.

Gość gość
kafe dla ciebie Iwonko to cale życie, screeny dowody i napiertalanki na innych podobno wyszłaś pchac lokomotywe

Gość gość
kogo to obchodzi

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa

Gość gość
ANY QUESTIONS ANY COMMENTS? Próbujesz robić z siebie intelektualistkę, tymczasem niemal każdy twój wpis przesycony jest agresją, obrażasz każdego kto śmie posiadać odmienne zdanie, wyciągasz błędne wnioski i próbujesz wmawiać innym coś na siłę. Nie potrafisz pojąć, że można pisać tutaj w formie żartu, wygłupiać się, i nie traktować tego miejsca na serio. Biegasz po tematach i ANALIZUJESZ wpisy, tak, to świadczy o tym, że masz ze sobą jakiś problem. Nie wiem jak ci to wytłumaczyć, może zapytaj koleżanek (łudzę się, że posiadają ciut więcej oleju w głowie niż ty) jak nie traktować kafe dosłownie. Czy ty jesteś bezrobotna (bo, że samotna to wiem)? Dlaczego pytam, nikt kogo znam/znałam nie był w stanie poświęcać tyle czasu i uwagi na śledzenie, kopiowanie i wyszukiwanie postów, każda z tych osób miała jakieś zajęcia, obowiązki, ot życie poza forum. Odnoszę wrażenie, że całe dnie spędzasz tylko tutaj, czekając na nowy post wirtualnych znajomych, wymyślonych wrogów, a jeśli jest zbyt spokojnie -atakujesz by tylko być w centrum uwagi. Próbujesz diagnozować, wysyłasz do specjalistów, tymczasem to tobie potrzebna jest pomoc, przejawiasz mnogość dysfunkcyjnych zachowań, niestabilność twoich wpisów (wklejone na jakimś waszym temacie) świadczą o tym, że masz spore problemy z odróżnianiem fikcji od rzeczywistości i choć bardzo chciałabyś być nieomylna, nie jesteś. Więcej, mylisz się bardzo często, ale jesteś tak zakuta w swoich przekonaniach, że nie potrafisz przyznać się do błędu nawet jeśli sama wiesz, że zagalopowałaś się w wyciąganiu wniosków. Brniesz. Myślę, że nawet jesteś w stanie dopowiadać sobie z gościa byleby tylko "ktoś" poparł twoje wizje. x Widzę, że staczasz się po równi pochyłej. Brawo ty. Nie przypuszczałam, że potrzeba ci tak niewiele czasu by zdziczeć kompletnie, i nie sądzę, by wiele osób osiągnęło twój poziom, czy chociażby się do niego zbliżyło, nawet trolle nie rzucają inwektywami z rękawa, tak jak robisz to ty. Natomiast o pewnych twoich słowach dowiedziałam się dopiero teraz, może to i lepiej. P.S. Pudło, jak zawsze z resztą (grochem o ścianę, czy gadanie do słupa, a słup stoi jak duuuupa). P.S.2 Zamiast kafe polecam ci granie w grę "Gdzie jest Wally", zdrowiej na tym wyjdziesz, a efekt podobny. x

Gość gość
:D