Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubionamonika

Czy to mozliwe po seksie pomocy

Polecane posty

Gość Zagubionamonika

Tydzien temu uprawialam stosunek przerywany okres powinnam miec 10,czy mozliwe jest ze moglo dojsc do zapłodnienia?okres od paru miesiecy mam regularnie 9-10 . Dodam ze wcześniej seks uprawialam dwa miesiace temu .

Gość gość
droga Moniko, twoja misja zakończyła się sukcesem. Kupuj łóżeczko, ciuszki i wózek - będziesz mamą

Gość Zagubionamonika
Pytam powaznie ale czy jezeli doszlo do zaplodnienia odrazu mogl sie nie pojawic okres?

Gość gość
pytanie na poziomie 14-15 latki bo starsze już wiedzą że stosunek przerywany nie jest żadną gwarancją

Gość Zagubionamonika
Nie takie bylo moje pytanie wiem ale to byla chwila ponioslo nas

Gość gość
Nie martw się, w ciązy nie jesteś, ale pamiętaj, ze stosunek przerywany nie daje gwarancji...

Gość Zagubionamonika
Dziekuje,pierwszy raz nas tak poniosło,stad moj stres ale skad to przesuniecie okresu

Gość gość
Mozliwe ze jeses w ciazy ale niekoniecznie Masz cykle 30dniowe wiec teoretycznie owulacje powinnas miec 14 -15dni temu. Sama sobie oblicz dzien kiedy wspolzylas a kiedy mialas owulacje. Z tym ze owulacja moze sie przesunac o nawet 2 -3 dni a plemniki zyja tez kilka dni.

Gość gość
jeśli grasz w rosyjską ruletke jaką jest stosunek przerywany i chętnie dajesz du/py bez zabezpieczenia to wez odpowiedzialność za to że możesz zaciążyć szmato

Gość gość
Jsli chcesz wiedziec czy jestes w ciązy czy nie, napis do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Zagubionamonika dziś Dziekuje,pierwszy raz nas tak poniosło,stad moj stres ale skad to przesuniecie okresu x jak będzie cie tak ponosiło to jeszcze nie raz zaciązysz

Gość Zagubionamonika
Prosze mnie nie obrazac,nie d******py .Zalujemy z mezem ale to byla chwila.Okropnie obawiam sie ciazy

Gość gość
A ogolnie to mozliwe ze tydzien po zaplodnieniu juz zatrzyma sie okres?

Gość Zagubionamonika
Powiedzcie cos jeszcze prosze

Gość gość
Oczywiscie . Jestes dorosla a nie wiesz jak przebiega cykl u kobiety i skąd się biorą dzieci? Ludzie kochani, toz to szczyt ignorancji.

Gość Zagubionamonika
Poprostu ciezko mi uwierzyc ze juz po tygodniu od stosunku wstrzynal sie okres:(

Gość gość
Dlatego jeßli współzycie to tylko w małżeństwie zeby życia nie wywracało do góry nogami. Powołanie do życia nowego człowieka to nie jest zabawa bo przyjemna Przemyśl to autorko. I przypomnij sobie skąd się Ty wzięłaś... Chyba nie z przypadku bo sie komus chciało ?

Gość gość
10.08 miałaś dostać okres tak? Dzisiaj jest 16.08 idź kup test i tyle...będziesz wiedziała

Gość gość
gość dziś Lepiej kupcie test na logikę. I zaliczcie pytanie: skąd się biorą dzieci ? I czy chciałybyście mieć tak nieodpowiefzialnyh rodziców ?!

Gość Zagubionamonika
Tak okres mialam dostac 9-10 sierpnia,dzis 16 .sex uprawialam w tamta sobote.dzis dostalam jeszcze bardzo gestego b i alego sluzu,poprostu bie wierze ze to moze byc ciaza...

Gość gość
zrob test,albo idz na bete i bedziesz miec z bety pewnosc,nikt tu nie ma w oczach laboratoriumj,stres i nakrecanie sie tez opoznia okres -zrob goraca kapioel sp[osob mojej babki wymocz nogi w goracej wodzie -wypij malwy czerwonej lub czerwonego wina -pojezdzij na rowerze porob brzuszki wyluzuj

Gość Zagubionamonika
Staram sie wyluzować,ale nie daje rady:( tak po pracy kupie test