Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża tak czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Hey, pytanie które przewinęło się tutaj milion razy. Kochałam się parę razy w dni płodne z mężem, okres powinnam dostać albo 18 albo 21 sierpnia. Od jakiś 5 czy 6 dni po bóle wa mnie podbrzusza- trochę boli i przestaje i za jakiś czas znowu chwilę po boli a potem przestaje. Chwilę to znaczy parę minut i wszystko. I ból jest bardzo nieregularny- boli w różnych odstępach czasowych i jest dosyć lekki. Jest to taki sam ból jak na okres. A okresu nie mam.dziwię się że już tak szybko przed terminem by mnie bolało, wydaje mi się to podejrzane. I tak się zastanawiam czy to może być ciąża? Chciałam zapytać bardziej doświadczonych tu koleżanek. Miałyśmy podobne objawy? Da się to rozróżnić kiedy bóle okresowe a kiedy ciąża? Staramy się z mężem o dziecko:) z góry dzięki za pomoc.

Gość gość
raczej mozliwy okres, piszesz ze termin masz 18 lub 21-dzisiaj jest 15 sierpnia wiec jestes prawie tydzien przed okresem, owulacje miałas jakis tydzien temu- po tygodniu od zapłodnienia nie ma objawów, nie ma co sie nakrecac czekaj do terminu miesiaczki, wtedy dopiero zrób test-jak nie przyjdzie na razie mowienie o ciazy to jak wrózenie z fusów tez tak miałam jak sie starałam-mowie to z doswiadczenia

Gość gość
Dzięki, tak pytam bo pobolewa mnie już od 5 dni także od 10:p co mnie zdziwiło bo zawsze właśnie bolało na 2, 3 dni przed. Te czekanie jest najgorsze heh ale co zrobić. Życie:)

Gość gość
autorko skoro bolało cie 10 dni temu a jestes dalej przedmiesiaczka to była to owulacja nie mogły to byc bóle ciazowe bo to była dopiero owulacja , utrzymuja sie no utrzymuja ok tak czasem jest ale bawi mnie ta nieznajomosc fizjologii na forach:)