Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewiem co robić

Polecane posty

Gość gość

Proszę was o pomoc. Pisałam z chłopakiem i kiedy przyjechał do siostry tu . Nie doszło do naszego spotkania bo był tylko 2 dni i nietypowe kiedy. Teraz ja wysyłam mu emotikony on odsyła bo tak robiliśmy wcześniej. Ale on pierwszy nie wyśle coś tylko ja. A on odsyła. Bardzo mi się podoba i nie umie przestać myśleć o nim. Tylko powiem jeszcze ze miał nas łączyć tylko sex nic więcej ponieważ jestem mężatką. On nie .

Gość gość
ja nie mogę patologia :O

Gość gość
on nie jest mężatką ?

Gość gość
On nie jest żonaty miało być.

Gość gość
No co chłopak zrozumiał ze szkoda sobie życie marnować z kimś kto i tak nie jest wierny. Znalazł sobie pewnie chlopina normalna pannę.

Gość gość
jesteś 3/10 on 6/10 olał cie

Gość gość
Tyko jak wyjeżdżał to napisał że przyjedzie w listopadzie na 3 miesiace i się spotkamy bo będzie więcej czasu.

Gość gość
Wysylacie sobie emotikony, maz meza a brzmisz jak gimbaza

Gość gość
Dokladnie j.w.

Gość gość
wiesz co, autorko? jednego idiote znalazlas, ktory jakims cudem sie z toba zwiazal (nie wiem czy byl to zwiazek sprzed ery emotikonek, zakladam, ze nie bo w ogole bys nie miala szans, pewnie 'spotkalas' go na gg...), az tylu (bynajmniej nie w przedziale wiekowym 25+ lat, chyba ze szukasz wsrod gowniarzy siedzacych na FB) nie ma kretynow, ktorzy swoje 'zwiazki' jakiekolwiek opieraja na wysylaniu emotek :O

Gość gość
jak ty jestes mezatka to ja zakonnica :D zarowno pisownia, jak i styl (tak swietnie sie dogadywalismy bo 'wysylalismy emotikony' :D :D :D :D) wskazuja na 13 lat i nie wiecej! :D :D :D

Gość gość
Myślałam że dostanę tu jakieś porady . Co robić czy coś. Było dobrze jak był. Pisaliśmy tylko poprostu nie było czasu na spotkanie. Wyjechał i ma być na zimę. Niewiem czemu sam nie napisze tyko gdy ja i wtedy odpowiada. My nie mamy związku tylko prostu chcieliśmy przeżyć razem przygodę.

Gość gość
Nie umie przestać myśleć o nim.