Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi z tym dzwonieniem codziennie czy juz rodze? nie rozumiem tego.

Polecane posty

Gość gość

Teściowa dzień w dzień, a czasem i po kilka razy dziennie pyta mojego męża czy juz się zaczęło. Bardzo mnie to irytuje i zadziwia, ta chęć bycia w centrum wydarzeń. Do porodu mam jeszcze tak naprawdę tydzień. Przed ciążą nie była dla mnie ani szczera, ani jakos specjalnie przychylna, a teraz znosi przysłowiowe jajo. Nagle wielkie zainteresowanie a przecież wcześniej najpierw była niechęć a potem jej wymuszone uśmiechy by synowi się wydawało ze ona mnie akceptuje. Wracając do tematu: po co ciągle pytać czy jyz rodze? Przecież nikt tego dziecka nie zabierze, nie ukryje w jaskini i nawet jak ona dowie się po fakcie ze dziecko np.urodxilo się w nocy to co, stanie się coś? Świat się zawali?! Moja mama pisze tylko raz dziennie co słychać i mówiła by po prostu dać jej znać. A teściowa ciągle żyć nie daje i wypytuje. Ostatnio wykazuje tez chęć częstszego spotkania się z nami a ja nie mam ochoty co chwila się spotykać wiec odmawiamy. Po co dzwoni co kilka h???

Gość gość
a co sie autorko naiwnie pytasz. to typowa stara baba która nie ma zycia i żyje waszym stąd telefony.a najbardziej ją parzy ze teraz jak dziecko się urodzi będziecie osobna komórka rodzinną, niezależna "spółką" i ona przebolec tego nie może ze będzie trochę na boku. Nie znosze takich a jest ich od groma. Pewnie ma chłopa pantofla albo wcale nie ma

Gość gość
Moja teściowa i matka tez tak dzwonily ale teściowa po tym jak minął termin porodu i nic się nie działo to doprowadzala mnie do szału i straszyla ze urodze chore dziecko bo juz po terminie. A w szpitalu odsylali mnie z kwitkiem bo nie było akcji porodowej a ta robiła cyrk straszny. Denerwowalam się jeszcze bardziej i jeszcze dłużej dziecko przenoszone

Gość gość
Twoja matka zachowuje się identycznie pisząc codziennie. Wyluzuj trochę, obie babcie interesują się wnukiem i to chyba dobrze. To, że matka pisze codziennie Ci nie przeszkadza, ale już teściowa tak. Pamiętaj, że ona ma takie same prawa do wnuka jak Twoja matka

Gość gość
20:11 z tą "drobną" różnicą, że teściowa przed ciążą traktowała mnie nieciekawie, widać było że zmusza się do kontaktu na pokaz, zawsze czymś walnęła (jakimś tekstem by wkurzyć celowo) a mama normalnie mnie traktowała. Poza tym to chyba różnica spytać raz dziennie smsem a DZWONIĆ po 3 RAZY ? :/ rano, w południe i wieczorem... Babki muszą wziąć pod uwage, że najpierw jest matka i ojciec, a potem długo długo nic i dopiero babcie.

Gość gość
Ta o 20.11 to kolejna nawiedzona ktora krzyczy ze tesciowa ma takie samo prawo do wnuka jak mama autorki. Jakie prawo?? Autorce chodzi o to, ze baba ja denerwuje tymi telefonami i wypytywaniem. Ja znam ten bol, tez przenosilam ciaze i taki tyfus tez mi nerwy szarpal glupimi pytaniami kazdego dnia: "urodzilas juz?????" Zwariowac mozna, nie dosyc, ze sie czlowiek sam martwi to jeszcze go bardziej denerwuj***absko. No ale "ma prawo do wnuka ". Kurde przeciez wnuka jeszcze nie ma!! Jest jego matka i wymaga spokoju.

W tej ciazy nikt tak do mnie nie dzwoni. W pierwszej moze z jedna od taka byla

Gość gość
O co chodzi z tymi p********i prowami na mamuśkach? Czy administracja nie może zablokować tej psycholki?