Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w udanym związku z wyjatkiem..

Polecane posty

Gość gość

Moj mezczyzna jest wspanialy pod kazdym wzgledem. Uklada nam sie bardzo dobrze. Rozumiemy sie i potrafimy ze soba rozmawiac. Niestety nie spelnia moich potrzeb seksualnych. Nie mowie mu tego. On nie ma do tego predyspozycji. Nie stoi mu tak jak u mlodszych mezczyzn. Chcialabym przestac myslec o seksie., ale podczas stosunku, kiedy on mnie nie podnieca wciaz mysle o innych mezczyznach. Chcialabym byc dobrze zaspokojona, ale wiem, ze to niemozliwe. Czy mieliscie takie doswiadczenia? Kiedy to sie ulozy? Jestem cierpliwa

A ile lat ma Twój partner? wiesz czasami różnymi czynnikami może być spowodowane to że mu nie stoi jak skała.. może to się zmieni... długo jesteście razem?

Gość gość
Jesteś 5/10 on 7/10 zrób sobie usta i nos na 7/10. Sex będzie wyuzdany.

Gość gość
Roznica wieku wynosi 28 lat. Jestesmy razem juz od 3 lat. Wiem., ze jemu juz tak nie bedzie stal, zdaje sobie z tego sprawe.

Przerąbane... właśnie to problem w związku z taką różnicą wiekową.Szczerze? ja bym się rozstała... wiem że sex nie jest najważniejszy ale nie da się ukryć jest ważny!!! i skoro Ty masz teraz etap szaleństwa i eksperymentów on Ci tego nie da :(