Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ON 40 ONA 20

Polecane posty

Gość gość

Temat stary jak świat. Poznaliśmy się ponad trzy lata temu. Platoniczna miłość trwała dwa lata i skończyła się z dnia na dzień jej zaangażowaniem w związek z rówieśnikiem. Związek ten przetrwał około roku, po czym odezwała się do mnie. Ja wówczas już nie byłem sam, ale w głębi serca nigdy nie przestała mi być obojętna. Teraz z przyczyn niezależnych od owej młodej damy sypie mi się aktualna relacja. A ja wciąż o tej dziewczynie... Powiedzcie, jakie są Waszym zdaniem szanse, że to przetrwa dłużej niż kilka lat? Znam siebie na tyle, że wiem, że z mojego punktu widzenia jest to miłość na całe życie.

Gość gość
Najwazniejsze ze jestes szczesliwa a osiagnelas to tylko bedac ze starszym mezczyzna i to jest potwierdzone wielokrotnie.

Gość gość
jezeli chcesz sie chajtac i miec dzieci to szansa jest duza.

Gość gość
Ona popierdolona, będzie z Tobą do następnego razu jak pozna rówieśnika lub młodszego. Nie wiąż z nią życia na dłużej bo będziesz nieszczęśliwy.

Gość gość
Doceń lepiej to co masz w zasięgu swojej ręki niż wchodzić dwa razy do tej samej wody, która jest już brudna. Nie każda miłość trwa wiecznie, Twoja może okazać się krucha.