Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczka na wyprawkę do szkoły

Polecane posty

Gość gość

Witam. Tak jak w temacie potrzebuję wziąć pożyczkę na wyprawkę dla dzieci do szkoły. W sumie przekalkulowałam że potrzebne mi będzie 1300 zł - czy dostane gdzieś taką pożyczkę najlepiej bez żadnych formalności?

Gość gość
Patologia bierze sie za robienie dzieci a później nie ma za co dziecka wysłać do szkoły :o

Gość gość
Nie bierz pozyczki bo Cie to zezre. I przepadniesz. Co masz dziecku kupic? Moze uda mi sie pomoc w wyprawce. Tylko nie z ksiazkami, bo w ksiegarniach nie mam wtykow, ale z artykulami szkolnymi moge pomoc bez problemu:)

Gość gość
Dlaczego az tyle pieniedzy???

Gość gość
1300 zł to i tak skromnie jak na dwójkę dzieci.

Gość gość
Co za idiotka :o Nie dość że myśli dupą a nie głową to jeszcze chce brać jakąś szemraną pożyczkę, a bierz popłyniesz aż miło :)

Gość gość
Jak jesteś zgrabna i w miarę ładna to omów sie z dyskretnym panem na spotkanie bo widzę że z dawaniem d nie masz problemu :D

Gość gość
1300 to chyba same nówki? A nie możesz u jakiś dzieci "na murku" za pare zł książek kupić? Albo w jakiś skupiskach? Nie dostajesz zasiłku albo zapomogi z mopsu? Z artykułami szkolnymi, plecakami itp mogłabym ci pomóc jakbyś chciała

Gość gość
Ja nie rozumiem tych rodzicow,ktorzy MUSZĄ kupic nowe podreczniki,nowy plecak,nowy piornik,oczywiscie na czasie z KrainaLodu badz innym Spidermanem,gdzie kogos nie stac.No i brac pozyczke???To ty nie wiedzialas,ze we wrzesniu zaczyna sie szkola???Trzeba bylo zaczac odkladac 100 zl juz rok temu,albo kupowac co miesiac cos,a nie wszystko naraz!A ksiazek darmowych nie masz,nie mozesz kupic uzywanych ksiazek???

Gość gość
A nie dostalas 500+???To juz z tego moglas cos odlozyc!!!

Gość gość
A dlaczego jesteście tacy niemili? Każdy, kto ma dzieci, daje d? Z takim podejściem to powodzenia.

Gość gość
Ja sama bogata nie jestem.Obecnie jest 500+! Ja juz w lipcu zrobiłam za tą połowe zakupow,w sierpniu tylko dobre buty,plecaki i piorniki.Na dwojke co najmniej 700 zł.W tym roku nie bede zyłowac bo kase na dzieci dostaje.

Gość andzia67
Vivus powinien Ci tyle pożyczyć na 30 dni, ale czy masz jakieś dochody? Sprawdz więcej na szybkakasa24.pl