Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposoby na zaśnięcie

Polecane posty

Gość gość

Jakie znacie skuteczne sposoby na zaśnięcie? meliska od razu pisze, że nie pomaga ;/

Gość gość
może jakies tabletki na zaśnięcie? bez recepty w każdej aptece sa

Gość gość
kłykciny? hemoroidy? WTF????????

Gość gość
tabletek na zasypianie nie bierze bo uzależniaja

Gość gość
ja jak nie mogę zasnąć, czytam książkę (oczy się męczą i robię się senna) albo puszczam w telefonie jakiś gadający filmik, bo do szumu lepiej mi się usypia, czasem też pomaga szklanka wody, w ostateczności biorę jakąś ziołową tabletkę uspokajającą i jakoś zasypiam

Gość gość
to gerelaxis to muzyka relaksacyjna - bardzo dobra na stres, nerwy czy problemy z zaśnięciem - poczytaj w internetach

Gość gość
Racja takie metody relaksacyjne są skuteczne polecam to bo sama na sobie stosowalam ale bez muzyki i tez dzialalo

Gość gość
a mój sposób na zaśnięcie to dobrze sie najeść przed snem :)D

Gość gość
to ja sprawdzę to grelaxis bo nawet lekarze to polecaja na problemy ze snem i dam znac jaki efekt

Gość gość
c h a m s k a r e k l a m a

Gość gość
nie wiem czy reklama ale faktycznie sporo osób poleca takie techniki i według lekarzy sa skuteczniejsze niż tabletki - bo likwidują przyczynę a nie objawy. tak więc ja się nie patrzę że reklama tylko sprawdze czy mi pomaga a nie koniecznie ktoś musi brac te nagrania co w temacie polecaja

Gość gość
medytacja sama w sobie jest dobra i warto ją praktykować nie tylko ze względu na problemy z zasypianiem. teraz każdy zyje w stresie i to stres jest przyczyna a problemy z zaśnięciem to tylko objaw - medytacja świetnie redukuje poziom stresu

Gość gość
Kiedy ja nie mogę zasnąć puszczam sobie topową dychę na yt, taki life hack :)

Cześć. A poza melisą, która nie każdego jednak działa próbowałaś jakiś innych ziół?

Gość gość
a jakie inne zioła uspokajają? ja sprawdzałem melisę i jakis zestaw ziół z apteki ale na bazie melisy wszystko jest

Gość gość
ja sprawdź to gerelaxis - mają 14 dni na zwrot i brak negatywnych opinii tak więc sprawdzę i dam znać jak t działa czy pomaga zasnąć

Gość gość
czyli 14 dni mizna uzywac i poxniej oddac i oddadzą kase ?

Gość Ania Rzeszów
WCZORAJ zamówiłam to gerelaxis na sen tylko na sklepie http://skarbnicazycia.pl/p/1522/286/gdy-laka-zasypia-muzyka-relaksacyjna-do-medytacji-relaksacyjnej-gerelaxis-muzyka-relaksacyjna.html bo tutaj osobno kupiłam nagranie na zasypianie i super - zasnęłam bez problemów i się nawet wyspałam :) wszystko na maila doszło w jakieś nie całe 10 minut po zakupie - zgrałam na mp3 i wszystko gra. Od dziś zaczynam medytowac tylko chyba wybiorę się na jakiś kurs medytacji relaksacyjnej bo ta medytacja na zasypianie pomogła od ręki a tabletki na sen nawet mi nie pomagały, no rewelacja, aż sama nie mogę uwierzyć, że od ręki pozbyłam sie takiego problemu, który dręczył mnie od 2 lat... żeby tylko w kolejnych nicach tak samo było

Gość olka560
Ja jak nie mogę zasnąć, to puszczam sobie radio np. Tuba.pl http://fm.tuba.pl/ , gdzie mają fajne piosenki i zaraz zasypiam w spokoju i ulubionych kawałkach.

Przed snem trzeba stworzyć w swojej sypiali atmosferę spokoju i wyciszenia. Na około pół godziny przed snem trzeba odłożyć wszystkie urządzenia elektryczne, uspokoić się, przygotować do snu, można wziąć relaksującą kąpiel, poczytać książkę. Przed snem trzeba wywietrzyć sypialnię, wtedy zawsze lepiej się zasypia. Na nasz sen wpływ ma również to na jakim materacu śpimy, źle dobrany może powodować kłopoty z zaśnięciem.