Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blednygosc

zarost jest passe

Polecane posty

Gość blednygosc
twoim locikiem!!!!!!! 😡

kotek plisssss po starej znajomości skręć mu wora jak już sie nie będzie spodziewał😠 jego locik i w dodatku jakis tam balon? To mój locik!!!! 😡

Gość gość
Smofciu:( pyf?

Ech noo. Niechętnie bo niechętnie, ale muszę tu przyznać rację Błędnemu. To jego Locik. To znaczy uściślijmy - to ja jestem konstruktorem, wykonawcą i pierwszym pilotem; ja go wymyśliłam Tak że Locik jest moją własnością:P. Ale wykonany pod indywidualne zamówienie Błędnego, wszystko dostosowane do jego potrzeb i widzimisiów - wnętrze, tapicerka, wszystkie parametry, kolor wszystko. Nic się tu nie da zrobić. Wystarczy spojrzeć i od od razu widać, że to Locik Błędnego.

Ale no Smofciu bądźmy sprawiedliwi, równowaga w przyrodzie musi być.. Ty masz za to kotkę i jej czołg.

Kotka:) to jesteśmy umówione. Z tym że na razie będziemy się wozić chyba Twoim czołgiem, a później locikiem, jak Błędny mi go odda. Na razie nie będę mu go zabierać, niech się wylata :classic_cool:

Gość blednygosc
noooo:D

Gość gość
Bezrobotni mają łatwiej w życiutu też. 🖐️

No strasznie:D Żadna kobieta tego nie zniesie, facet chyba też nie;) Pchanie, pchanie.... i co dalej?