Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiaj zapadł wyrok w.s zastrzelenia psa paka

Polecane posty

Gość gość

facet,sąsiad zastrzelił z wiatrówki foxteriera pako,pies był na ogrodzonej posesji,konał w męczarniach,wyrok sprawiedliwego wspaniałego sadu: 6 mc w zawiasach na 2 lata i 30 h prac społecznych,mam wielka nadzieję że ktos wymierzy mu sprawiedliwość poza sądem

Gość gość
Jeśli pies był na jego posesji miał prawo odstrzelić.

Gość gość
ja pierdole ... wierzyć się nie chce ... dajcie mi adres tego faceta, to zrobię z nim porządek

Gość Ewa333333
jak zwykle ktoś tam walczy o zaostrzenie kar a co to da? i tak nasz chamski sąd daje wszystko w zawiasach, żadnemu debilowi ani zwierzęcemu mordercy włos z głowy nie spadnie zaprosiłabym takiego jednego z drugim do pana sędziego na posesję, popilnowac pieski...

Gość gość
:(:(:( jaki kochany,przywalic trzeba z 10 lat więznia i 20 tys kary na rzecz zwierzat!

Gość gość
ja zabiłem około 2000 świń dla zakładów mięsnych w ełku. Każda z nich była 100 razy inteligentniejsza od tego kundla. Wy wszyscy jedliście tę padlinę. Spoko?

Gość gość
chryste poryczałam się

Gość gość
w tym pojebanym kraju to dobrze że wgl zapadł jakikolwiek wyrok,bo w większosci przypadków prokuratura nie stawia nawet zarzutów,tresci wyroku szkoda komentować,jestem przekonany że właściciel nie odpusci i znajdzie swoich "prawników" cierpiących na ABS (absolutny brak szyi)

Gość gość
W tym kraju bardziej wszystkich obchodzą psy niż inne sprawy, upchnąć psychicznie chorego faceta do psychiatryka graniczy z cudem. Taki gnój, co strzelał z wiatrówki do własnej rodziny i uszkodził kilka osób, skazał na wózek, jest wolny, wypuścili ze szpitala i kto wie, co znowu zrobi. Na moim parszywym osiedlu szczyle 12,13 lat strzelały do puszek z wiatrówki. Ktoś im pozwolił na to, następny będzie kot, pies,może człowiek. Wyrok psu życia nie wróci, ten co zabija normalny nie jest. Zamykać takich na zawsze,trzymać w odosobnieniu i zabronić sprzedaży tych cholernych wiatrówek. To cholerstwo można kupić bez problemów, dzieciom do zabawy zamiast petard:-(

Gość gość
Żeby uniknąć odpowiedzialności za znęcanie się nad rodziną czy zwierzętami, wystarczy udawać wariata i nic ci nie zrobią. Niewinnych ludzi trzymają w psychiatryku latami, było o tym głośno w mediach, a psychola potrzymają tydzień i wypuszczą. Potem rodzina i sąsiedzi w strachu. Jeszcze fajnie jak w budynku jest gaz, nigdy nie wiesz kiedy wylecisz w powietrze razem ze swoimi ukochanym i zwierzętami

Gość gość
mój sąsiad alkoholik tez mi grozi ze zastrzeli mojego psa,mówi tak tylko po pijau czyli co 2gi dzień i serio zastanawiam sie czy tego nie zgłosić