Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce być niska

Polecane posty

Gość gość

Wiem że wzrost w życiu nie jest najważniejszy, ale chciałabym mieć chociaż jakieś 167 cm wzrostu :( Moja mama ma 170 cm tata 177 a ja mam jakieś 163-164 cm wzrostu. To jest niesprawiedliwe bo niektóre dziewczyny są ode mnie dużo wyższe a mają dużo niższych rodziców. Jeszcze na dodatek babcia ciągle mi powtarzała że ja na pewno będę mieć 170 bo mam długie nogi a ja się tak nastawiłam. Mam 14 lat i od roku nic nie urosłam tylko zmalałam wcześniej wychodziło mi 164, a teraz prawie zawsze wychodzi mi 163. Wszyscy mi mówią że już nic nie urosnę bo mam już okres, od roku nic nie urosłam i mam niedoczynność tarczycy, a to podobno ma wpływ. Co ja mam zrobić ja tak bardzo chciałam być wysoka :(

Gość gość
Nie jest to bardzo ważne aczkolwiek szkoda. Ja mam 173 i mi z tym bardzo dobrze. W grupie moich bliskich znajomych przyjaciół nie ma niskich osób. Nawet nie umiem z takimi małymi drobnymi rozmawiać

Gość gość
No, tych niskich to powinno się poddawać sterylizacji po 18 roku życia żeby się nie rozmnażali. Dzięki temu kobiety miałyby 180 a mężczyźni po 190-200. Czy świat nie byłby wtedy lepszym miejscem?

Gość gość
Nie był by bo wtedy kobieta 180 była by wciąż niska przy tej co ma 190 cm . Czyli Twoja kalkulacja jest bezsensu.

Gość gość
W wieku 14 lat można jeszcze za pomocą kuracji urosnąć i do 180 cm. Sam mam 176 i chciałbym mieć 196 cm ;-) :D