Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Woreczek żółciowy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy ktoś z was ma może podgiety woreczek żółciowy? Ostatnio miałam dużo stresu i schudłam bardzo dużo w krótkim czasie i teraz nie mogę jeść. Mam dwukrotnie podgiety woreczek żółciowy. Miałam usg dziś i nie napisała radiolog o tym tylko że woreczek przeciętnej wielkości bez kamicy. Dziwi mnie to bo zawsze każdy zwracał uwagę że podgiety dwukrotnie. Mam problem bo boli mnie taki tępy ból w okolicy prawej łopatki w zebrach. Boję się że to może być jednak coś z woreczki żółciowym.

Ja mam podgiety ale lekarz mowil ze to nic takiego ze mogę czuć nudności po zjedzeniu dużej ilości posilku lub po zjedzeniu vzegos mocno przyprawionego

Gość gość
Właśnie mnie niepokoi bo czuje bóle promieniuje do prawej łopatki a na usg dr napisała że przeciętnej wielkości a zawsze pisała dwukrotnie podgiety więc nie możliwe by się sam odgial :( nie wiem co o tym myśleć.

Mi nic nie mowil o wielkości woreczka wiec zakładam ze jest ok. Mowil ze jest troche zagięty pytalam czy to sie leczy jakos operacyjnie to powiedzial ze nie bo to nie jest nic co by mi w czymś zagrazalo tylko mówi o tych nudnosciach co wspomnialam