Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skad sie bierze paraliz twarzy

Polecane posty

Gość gość

sama mam od 2 dni i nie wiem skad to sie wzielo, bire magnez ale chyba pojde do lekarza jutro, poczytalam w necie i zobaczylam ze bardzo duzo ludzi to ma i mlodych i starszych, boze ska to sie bierze i jak sie to leczy

Gość gość
to porażenie nerwu trójdzielnego , przyczyny są różne . Idż do lekarza koniecznie.

Gość Werka188
Ja zachorowalam na porazenie 21.11.2016 r i od trzech miesięcy z nim walczę już duża poprawa. Pan doktor wyjaśnił mi to w ten sposób ,ze organizm jest słaby... (tydzień wcześniej miałam angina ) więc to jest powiklanie po chorobie :)

Gość gość
nerw trójdzielny jego mechaniczne uszkodzenie zapalenie przeziębienie po wypadku na tle nerwowym etc med konwencjonalna raczej bezradna to bardzo złożone ale dobre wyniki można osiągnąć metodami naturalnymi ale trzeba mądrości ,cierpliwości,i ogromu pracy nie tylko w twarzy ale i w cały organizm wyleczenie możliwe dla nielicznych,nieraz obserwuje w twarzach gwiazdek tv opad jednej z powiek to efekt niedoleczenia stanu zapalnego nerwu trójdzielnego i faktu że wiedzieli lepiej i nie stać ich było na właściwą ciężką nie zawsze pracę nad tematem.