Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaTaaaaa

On i ja, chyba jestem głupia.

Polecane posty

Gość TakaTaaaaa

Jako dorosła osoba, po jakiś tam przejściach myślałam, że mam coś w głowie ... Chyba jednak niczego się nie nauczyłam. Mianowicie, ja wolna a on w związku (wiedziałam, ogólnie od ludzi że tam nie gra, a ta kobieta jest lekko dziwna). Jakoś tak wyszło, że wplątaliśmy się w romans. Ale po za seksem było wiele wspólnych kaw i wypady nad wodę. Czas spędzało nam się super, i ten wspólny tylko dla nas i ten w pracy (bo pracujemy w jeden firmie). Wiedziałam też, że chce od niej odejść - tylko ona serio robiła dziwne akcje -. Cały urlop spędziliśmy na korespondencji. Po naszym ostatnim razie ... dostałam buziaka w bardzo publicznym miejscu. Potem było wiele godzin ciszy ... wtedy wiedziałam, że coś jest już nie tak. Napisał mi następnego dnia nad razem, że zawieszamy kontakt bo zrobiło się bardzo gorąco. - i tak już drugi dzień ciszy. Zastanawiam się czy serio się coś stało, czy już dostał co chciał i zrezygnował. Udało mi się ustalić, że z tą kobietą serio jest coś nie tak, i nie powiedziała mi tak jedna osoba. Z drugiej strony, w końcu po dwóch dniach odczytał moją wiadomość ale na nią nie odpisał.

Gość gość
Bo już za/ru/chał więc czego jeszcze chcesz? Przecież nie będzie się z tobą żenił i zakładał rodzinę jak już ma jedną.

Gość gość
a ja chce rodziny i zas*****enia mej piczy tak jak jaskółka klei gów.nem i sliną swoje gniazdko :) x x tak poza tym ten temat byl debilu

No chyba jesteś... Bo nie dało się poczekać do zakończenia ich związku, skoro z tamtą jest coś nie tak? To sobie porządnego faceta znalazłaś, nie ma co, faceci często rozpowiadają o swoich, że to zołzy, a bycie "mężem zołzy" to już wgl niezrównanie efektywny wabik na łatwy seks z głupimi kobietami... Piszę "z głupimi", bo marzy im się wartościowy i wierny partner, a nie zauważają, że ich pierwsze kryterium doboru wyklucza wierność ;p

Gość gość
żw24 odp na tak trywialne posty i te ... kropeczki - demaskuja cie jako parobasa kafe. ile za te pierdy ci placa?

Eee, odpowiadam na trywialne posty, bo liczę, że moja odpowiedź zostanie przeczytana przez wiele osób, a coś tam mam do powiedzenia -.- a żeś "kropeczek" się przyczepił to nie mój problem, tak już mam ;p ale możesz wytłumaczyć jaki związek ma wielokropek na demaskowanie parobasów ;p można by rzec, że intryguje mnie Twoja wiedza xD

Gość gość
wiekszosc postow pisanych tu na zamowienie ma w chuy tych y****ych kropeczek. co zdanie/dwa i kropeczki... x i te chuye dalej mysla ze kropeczki czynia ich wypociny bardziej tajemniczymi ... , wiarygodnymi .. sklonnymi przyciagnac jak najwieksza ilosc wyswietlen... reklam :D

Gość gość sszzzarikkk
bez kropki IdIota:::nie brzmi dumnie...

Gość burka bez sznurka
sszzzarikkk wara od kropka to moja psinka...

Gość gość
burka bez sznurka dziś o stara kur.wo, slyszalam ze pociagasz za jego sznurek :D mc knur.ek

Gość gość sszzarrrik
kropek dobra psina...po drabinie siem nawet wspina...ale jego siki to juz kpina,cos nakapie...twoja wina...

Gość gość
przeczytal i nie odp? pewnie zabrala mu telefon a on sam pewnie siedzi przykuty do kaloryfera

Gość burka ze sznurkiem
Ty powyżej knurku trzymaj w łapsku wacka co by razem z jajami nie został wyrwany...

Gość gość
nie przeszkadzajcie, piesski uprawiaja teraz pissing na materacu z ikeły :D

Gość gość
ja pierdole. dobrze czulam ze na lekcjach jebalo od niego szczochami, w samochodzie równiez. chociaz sie przemywaj jak do ludzi wychodzisz :D