Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aksamitna skóra u prostytutki dziś tego doświadczylem

Polecane posty

Gość gość

Pisze prawdę, miała tak delikatna skóre, że moja żona przez całe nasze pożycie nigdy takiej nie miała... Dosłownie jak jedwab w dodatku przepięknie pachniała, a seks ? cos pięknego.

Gość gość
burek podjechal swym karawanem na k*****. jest bRanie. jest kropla domestosu na koszuli, jest *******ie :D

Gość gość
moja stara ma skóre jak nutria:O nie dośc, że to owłosione, to jeszcze blade i otłuszczone :O Siedzi teraz w kuchni i tłucze garami:O:O Też czasem myslę, żeby podjechac do jakiejś zadbanej prostytutki na chwileczke zapomnienia.

Gość gość
No cóż, taka prostytutka ma kase na kosmetyki i różne spa. Nie zajmuje się tym czym zajmuje się żona w domu. Gdybyś zamiast nosić kase w zębach dzi/wkom dawał żonie na kosmetyki, zatrudnił gosposie to też by tylko leżała, pachniała i miała delikatną skórkę:)

Gość gość
A ty tak jak przy zonie tak i przy prostytutce brzucho wielki, łysiejącą glowa, śmierdzące stopy. Wspolczuje prostytutce tych lepkich oblesnych lap na jedwabistej skórze

Gość gość
gość dziś Rozbawiłeś mnie tą nutrią do łez, a kim ty jesteś osiołku boży że tak narzekasz na małżonkę? Trzeba było za młodu trenować jakiś sport, zostać dobrej klasy zawodnikiem najlepiej piłkarzem z milionami na koncie lub chociaż biznesmenem z wyższej półki, to ożeniłbyś się z aksamitną prostytutką bez problemu. Jest kasa to jest seks i aksamit, a nawet jedwab. Ale nie chciało się ambitnie podnieść poprzeczki i dostałeś żone na miarę swojej kieszeni. Pretensje sam do siebie możesz mieć.

Gość ollle
Ja nie jestem prostytutką, jestem dzieciatą mężatką i też mam aksamitną skórę. To kwestia zdrowej diety ale i genów też. Podobno tran i zawarte w nim kwasy omega bardzo się przyczyniają do gładkiej skóry a ja jestem tranomaniaczką:classic_cool:

Gość gość
Piekne kobiety to na bank prostytutki tylko bardziej luksusowe niz te brzydsze

Gość gość
Ku*** ludzie! Nutria to wspaniale w dotyku zwierze-robią z nich futra!