Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić kobiecie dobrze podczas okresu?

Polecane posty

Gość gość

Pytam bo żona zawsze wtedy robi mi lody i jest OK, a ja zawsze nie mam pomysłu jak się jej odwdzięczyć... Od razu mówię, że anal nie wchodzi w rachubę bo nie przepadam za tym - miałem okazję kilka razy spróbować i zawsze kończyło się na jęczeniu, że je boli itp (mam dość duży sprzęt). Z żoną jak kiedyś o tym rozmawiałem to też nie była entuzjastką i nie wracałem już do tematu. Ona twierdzi, że te kilka dni bez orgazmu to dla niej nie problem, ale mi trochę z tym głupio... Może mineta przy tamponie i zabawa tylko łechtaczką??? Macie jakieś inne pomysły? Pozdrawiam!

Gość gość
mineta z keczupem

Gość gość
Tampon i mineta - stosuję co miesiąc z powodzeniem i satysfakcja :)

Gość gość
Pierwsze dwa dni bez seksu ale potem codziennie tylko zawsze po dobrym prysznicu. Pięści łechtaczkę i gdy jestem gotowa wchodzi głęboko w pochwę lecz zawsze podkładamy duży ręcznik przed polami niem krwią. Mąż jest przy każdym badaniu cipki i był przy poród ach nie jest mięczakiem jak wasi faceci co boją się być w takich chwilach przy was!

Gość gość
gość dziś Ty jesteś mięczakiem! Powinieneś być przy swoim mężu, jak mu kolonoskopie i gastroskopie robią, a jemu staje!

Gość Zachwyconaaaaa
Autorze jesteś super mężczyzną skoro ta troszczysz się o swoją kobietę. Wie chociaż że ma skarb i docenia to?

Gość gość
Sam tampon to za mało.... niestety i ten wystający sznurek - raz tak zrobiłam i cały czas o tym sznureczku myslałam. Ja i moj chlopak widujemy sie raz na tydzien bo mieszkamy daleko od siebie a jak już to okres nam nie potrzebny na te dni co razem jesteśmy. No ale dla chcącego nic trudnego kupiłam sobie osotanio tampony w których mozna uprawiać sex http://wzaufaniu.pl/pl/p/Hot-Lady-Sex-Tampons-box-of-8/7229. Nic się nie czuje i partner tez nic nie wyczuwa . Nie ma przeciekania i nic nie uwiera.

Gość gość
Kup jej czekoladę :P

Gość gość
A to podczas okresu seksu uprawiać nie można?

Gość gość
Posprzątaj mieszkanie, zrób kawę i przykryj kocykiem.

Gość gość
Dziewczyna mnie prosi o indiańca :) Ma ciasną pipkę to mimo wilgoci sprawia mi to przyjemność.

Gość gość
moze zamiast wymyslać po prostu posprzątaj mieszkanie

Gość gość
Nie wiem w czym problem ja z mężem zawsze się jakoś dogaduję,wystarczy że go troszkę popieszczę,szepnę parę słówek do uszka i już jest gotowy,nie przeszkadza mu że mam okres nie brzydzi się no i mnie też jest dobrze bo zawsze w te dni odczuwam większą ochotę na seks.

Gość gość
C***a jesteś jeśli pytasz co masz robić. Możesz wszystko co normalnie i jeszcze więcej. Za trudne?

Gość gość
Najlepszą opcją wydaje się prysznic i strumień wody na łechtaczkę. Czyściutko i żadnej krwi, jeśli to komuś przeszkadza. Niestety proponowałem kilkukrotnie mojej żonie, ale bez skutku. Po prostu w czasie tych dni absolutnie na nic nie ma ochoty. Całe szczęście, że chociaż nade mną się lituje i masażem upuszcza nieco ciśnienie.

Gość gość
Ja swojej robię masaż na dół pleców. A że przy okazji masuję pośladki..hm..i ugniatam piersi..za chwilę jest moja. Ręką na krocze i zrywamy resztę ubrań. Stojący kutas prosto w cipę i jedziemy długo, krwawa miazga. Czasem ją wylizuję a potem hm.

Gość gość
Żadnych pryszniców, tylko jedziemy.

Gość gość
zrób jej dobrze tamponem chyba ze jest po kilku porodach to nie poczuje

Gość petryk1234
Może palcóweczkę jej zrób jak ona Ci loda robi