Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tych piersiach?

Polecane posty

Gość gość
MOja żona ma takie jak po lewej i lubię je pieścić

Gość gość
Te po prawej to normalne cycki,wcale nie jakos super sterczace czy jedrne,nie masz za bardzo sie czym chwalic.

Gość gość
Przyjmijcie, że te po prawej są naturalne. Młode dziewczyny mogą takie mieć

Gość gość
gość dziś Hahaha, to jędrne i sterczące by były pod szyją mam rozumieć? :D

Gość gość
Skoro masz takie naturalne to nie masz sie czym chwalic,bo taki biust ma co druga laska,po prostu nic nadzwyczajnego.A ty sie szczycisz tym,ze masz takie naturalne,jedrne i sterczace.

Gość gość
Jaki to rozmiar tych drugich?C?

Gość gość
To sobie tak uważaj, właśnie większość ma zwisy. Ja jestem ze swoich dumna, tobie nie muszę się podobać.

Gość gość
Ales ty glupia.A masz cos wiecej do zaoferowania czy tylko cycki?

Gość gość
Autorko bardzo ładne.A ile masz lat i jaki nosisz rozmiar?

Gość gość
gość dziś Głupi to ty jesteś. Czy ja napisałam: "Szukam faceta, oferuje swoje cycki, dodaje foto do oceny"...

Gość gość
gość dziś Noszę rozmiar 65B/C x I jeszcze do wypowiedzi z 00:01 Uwierz, faceci mnie często bardzo podrywają, proszą o numer i na ulicy oglądają się cały czas ;) a do zaoferowania mam wiele, ale twój mały móżdżek raczej tego nie pojmie ;)

Gość gość
No jestes glupia,bo chwalisz sie cyckami.Dla mnie to proste.Nikt madry,inteligentny,majacy cos do powiedzenia nie chwali sie cyckami.

Gość gość
Nie łatwiej jest po prostu zaakceptować samą siebie?Liczy się to co masz w środku a nie twój wygląd. ;)

Gość gość
Skoro sie ogladaja,to na pewno nie ze wzgledu na cycki,bo z takim rozmiarem ledwo je widac.No chyba,ze chodzisz nago.

Gość gość
Hisol dziś Nie łatwiej jest po prostu zaakceptować samą siebie? Liczy się to co masz w środku a nie twój wygląd. ;) x Ja siebie akceptuje, w tym roku na plaży nie miałam w ogóle żadnego skrępowania, zeby się rozebrać do kostiumu. Tutaj po prostu pytam, czy innym się podobają i tyle.

Gość gość
gość dziś Ok, skoro ty oglądasz sie za cyckami to spoko, przynajmniej na mnie taki frajer nie spojrzy :D akurat mam szczęście do inteligentnych facetów, którzy oglądają się za MNĄ, bo jest bardzo ładna i mam dobrą sylwetkę. Jakoś nie zależy mi na facecie, który cycki stawia na 1 miejscu i tylko z nich składa sie kobieta.

Gość gość
O boze jestes jeszcze glupsza niz ustawa przewiduje!Jak facer moze byc inteligentny,skoro podrywa laske na ulicy,proszac o nr telefonu,kompletnie cie nie znajac???Nie ludz sie,on nie jest inteligentny.A ty dalej sobie wmawiaj,ze twoje(male)cycki sa super,i w ogole cala jestes super i zamiast teraz bzykac sie z ktoryms inteligentnym facetem,siedzisz na kafe!Prosze cie...nie mnie takie bajki.

Gość gość
Haha, załamka... Proszą mnie dopiero o numer czy facebooka po przegadanych np. 2 godzinach. No ale dobra myśl sobie, że podchodzi obcy koleś do mnie na ulicy i pyta "Da pani mi swój numer telefonu?" :D A i tak nie zmienisz mojej samooceny, lubię swój biust i siebie i dobrze mi z tym! :D

Gość gość
To ciekawe dlaczego nikt tu wiecej nie zachwyca sie tymi piersiami,co?Przeciez o tej porze to sami faceci siedza i tylko czekaja na takie kaski.A tu dupa.Pokazalas zwykle cycki,ktore na nikim nie robia wrazenia.Idz spac lepiej i wymyslaj bajki na jutro.

Gość gość
No i idiota zaspamował mi cały wątek swoją głupotą :( o tej godzinie zwykle już większość śpi po prostu. A ty akurat jesteś ostatnią osobą której zdanie mnie obchodzi ;) podobały się mojemu byłemu chłopakowi, a rozstaliśmy się z innych powodów ;)

Gość gość
Mi sie podobają i jeśli Jestes jeszcze inteligentna to super

Gość gość
gość dziś Jestem ;) przynajmniej wiele osób mi to mówi ;)

Gość gość
To Jestes wporzadku masz jeszcze jakas fotke

Gość gość
A znacie jakas inteligentna kobiete,ktora ma do pokazania tylko cycki?No chyba,ze dla ciebie inteligentna osoba to ktos poktoju Siwiec czy innego silikonu.Chcialas sie dowartosciowac i zeby faceci sie slinili i tyle.A naprawde nie ma nad czym sie slinic.Faceci i tak w wiekszosci lubia cycki i prawie kazde je zadowola.

Gość gość
Na twoim temacie ledwo co 5 osob skomentowalo i nikt sie nie zachwycil.Temat zaczelas przed 23,o tej godzinie siedzi najwiecej facetow.Nie wiem,podsunac ci wnioski czy sama ze swoja watpliwa inteligencja dojdziesz do tego,ze takich jak ty jest tyyyysiace i nic ciekawego z ciebie nie bedzie,wiec daj sobie naprawde spokoj.

Gość gość
Może ktoś już wrócił z pracy i oceni?

Gość gość
Teraz ja :) te piersi po prawej sa piekne a te z lewej brzydkie. Moja ocena została dodana. Pozdrawiam

Gość gość
I co autorko,nadal sie soba zachwycasz?Prawie 24h temat wisi i tylko pare opinii???Smiech na sali,hahahahahaha!!!!Cycki,jak cycki nic szczegolnego,wiec troszke samokrytyki ci nie zaszkodzi.Ale sie usmialam z ciebie!!!!