Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks po alkoholu

Polecane posty

Gość gość

Cześć wam :/ Mam pewien problem. Otóż kilka dni temu przesadziłam z alkoholem i wylądowałam w łóżku ze znajomym. Pamiętam kilka minut z tego, aczkolwiek dowiedziałam się, że bawiliśmy się kilka godzin. Robiliśmy to z gumką, jednak bardzo się boję, że mogłam zajść. Nie wiem szczerze, co mam zrobić. Chciałam iść do szpitala na izbe przyjęć, żeby lekarz na izbie wypisał mi receptę na pigułki antykoncepcyjne (metoda Yuzpe).Jednakże jestem niepełnoletnia i na 99% odesłaliby mnie z powrotem albo co gorsza, zawiadomili rodziców. Na pigułkę ,,po" mnie nie stać. Na dodatek zaczęły mnie dziś boleć piersi od strony pach oraz po przyjściu do domu zauważyłam różowy śluź :/. Czytałam, że pojawia się on przy owulacji, jednak wg kalkulatora jestem nawet nie w połowie cyklu, więc nie rozumiem :/ Bardzo się denerwuję i proszę was o pomoc.

Gość gość
nie za pozno na antykoncepcje? a pigulka po tez ma krotki czas do uzycia-z tego co wiem. no ale coz, widac glupota czasem boli. gratulacje :D :D

Gość gość
48 h właśnie teraz mija, anty do 72 h po stosunku, a pigułki ,,po'' nawet do 150, gościu :)