Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubionywchuj

Czy Ona coś czuje?

Polecane posty

Witam, Potrzebuje pomocy spotykam się z dziewczyna ponad pół roku nie jesteśmy w związku ponieważ nie jest gotowa po swoim wcześniejszym związku, w którym była 3 lata gdy rozmawialiśmy mówiła jak dużo temu poświeciła jak wiele siły ją to kosztowało. Odeszła od niego i spędzamy każdą wolną chwilę wspólne wyjazdy,spacery kino kolacje, spotkania z jej rodzina, którą poznałem prawie całą, seks, wspólne spanie u niej w domu. Tylko nic z tego nie wynika Ona nadal nie jest gotowa, I teraz pojawia się pytanie czy walczyć o najważniejszą osobę w moim życiu, którą pokochałem na zabój i nie wyobrażam sobie zerwania z nią kontaktu? Ale nie chce też zebrać o tą miłość co mam robić?

Gość gość
I tak cie rzuci, tak jak wszystkie poprzednie 🖐️

Gość gość
Dla mnie zachowanie tej kobiety jest niepoważne. Sypia z Tobą, zachowuje się ogólnie tak jakbyście byli razem, a jednak twierdzi, że nie jest gotowa??!! Skoro nie jest gotowa, bo wiele przeszła, tzn. że jestes tylko plasterkiem na ranę. Miej swoją godność i honor. Porozmawiaj z nią poważnie i spokojnie, że nie może traktować Cię jak swojego faceta, a potem twierdzić, że nie chce związku z Tobą. Może jesli ograniczysz kontakt i przybierzesz lekki dystans, ona przemyśli sprawę i może wówczas wyklaruje jej się w głowie co tak naprawdę czuje do Ciebie. Nie pozwalaj robić z siebie zapchajdziury. Pokieruj się rozsądkiem, nie sercem. Wyznacz pewne granice.

Gość gość
przynajmniej zadne nieszczescie go nie zaskoczy

Gość gość
zastanawia mnie tylko jedno czy naprawdę spotyka się ze mną tylko ze względu zapchaj dziury, czy boi się się rozczarowania ale gdyby się bała to przecież dała by sobie spokój. Chyba, że boi mi się tego powiedzieć i ciągnie to na siłe

Gość gość
Jedno czy drugie, najlepszym wyjsciem bedzie jesli sie zdystansujesz. Po takim czasie masz prawo wymagac by podjela decyzje i nie marnowala niepotrzebnie Twego czasu. Nie mozna przeciez tak sobie jechac na czyis uczuciach. To niepoważne!!

Gość gość
Tylko, że własnie to zdystansowanie się od siebie nie trwa u nas długo i tak w kółko błędne koło.