Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzien spodziewanej miesiaczki, plamienie

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Staram sie z mezem o dziecko. Jest to nasz pierwszy cykl staran. Dzisiaj dzien spodziewane miesiaczki. Wczoraj o 23 zobaczylam male jasne plamienia, zalozylam na noc podpaske lecz miesiaczki nie mam. W dniu dzisiejszym sa plamienia lecz koloru jadno kremowo brazowego. Dwa dni temu zrobilam najczulszy test, pokazala sie ledwo widoczna druga kreska badz to moje omamy. W dniu dzisiejszym test 25mlu nic nie pokazal. Miesiaczki mam bardzo obfite. Moze powinnam udac sie do ginekologa? Wiem, ze duzo tematow takich jest lecz niepokoi mnie to. Bardzo chce drugie dziecko i mimo wszystko wolalabym wiedziec czy wszystko ze mna ok. Ok 6 dni po owu przez 5 dni mialam jasno rozowe plamienia przy podcieraniu, nastepnie ustapilo. Piersi duze, sutki bola, ale nie chce sie bardziej nakrecac. Bardzo prosze o porade bardziej rozeznanych osob.

Gość gość
Moze mi ktos odpisac?

Gość gość
Zrób jeszcze raz test albo badanie z krwi

Gość gość
Chyba pojde jutro na krew

Gość gość
Myślę że skoro druga kreska była to jesteś w ciąży ale lekarzem nie jestem. Najlepiej zrób test rano albo idź na krew.

Gość gość
Dostalam miesiaczke :( a mialam taka nadzieje... Leje sie ze mnie. Teraz musze zrobic badania czy nie mam niedomogi lutealnej, eh.

Gość gość
Odkladalismy z mezem starania a teraz kiedy chcemy to sie nie udalo. Mam wielka nadzieje, ze w nowym cyklu sie uda. Teraz wspomoge sie testami owulacyjnymi

Gość gość
Ja teraz mialam tak ze okres przyszedl ale w formie plamien. Myslalam ze sie rozkreci ale kilka dni i nic wiec zrobilam test i bylam w ciazy. Te plamienia to byly takie brazowe.

Gość gość
Jesli byla druga kreska nawet slaba to ciaza była, testy w te strone sie nie myla.

Gość gość
To pewnie samoistne poronienie bylo. Mam duzo skrzepow ale w sumie zawsze mam takie okropne miesiaczki. I wielki bol brzucha, przeszedl po 3 nospach.

Gość gość
Gosc gratuluje :*

Gość gość
Mam podobnie autorko. Plamienia w terminie brązowe. Test pozytywny. Teraz czekam na wizytę u lek. i drżę ze strachu. Jestem już po jednej stracie. Boję się, czy ciąża się utrzyma. Miał ktoś plamienia i ciąza się utrzymała>?