Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodapannajużzaraz

Impreza weselna a hala namiotowa?

Polecane posty

Gość Młodapannajużzaraz

Hej pod koniec września mam wesele. Myślę o tym czy by nie zrobić takiej hali namiotowej na przyjęcie. Widziałam to u koleżanki i bardzo mi zależy żeby też coś takiego mieć. Ktoś może wie ile to kosztuje?

Gość gość
Przede wszystkim nie musisz jej budować - wynajem wystarczy w zupełności. W czasie wesela proponowałbym postawić na małą lub średnią wielkość, http://www.namiotyhalowe.pl/ za bardzo atrakcyjne pieniądze je udostępniają. Wesele z pewnością wypali, gdyż moja koleżanka podjęła się organizacji tego typu imprezy w takim miejscu. :)

Gość gość
Impreza weselna pod namiotem jest fajnym pomysłem na klimatyczne wesele. Plandeki na hale namiotowe oferuje firma www.parys-wroclaw.pl Polecam wam się do nich zgłosić jeżeli planujecie przeprowadzić tego typu imprezę.

Gość lara

Namioty na eventy, imprezy okolicznościowe, bankiety czy wesela można wynająć w firmie www.namiotyhalowe.pl. Firma sprawnie realizuje zamówienie, przyjeżdża i montuje. U nas impreza weselna pod namiotem zdała rezultat w 100%. Drobny siąpiący deszczyk okazał się niestraszny.