Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham zboczone dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

zwariowane, które robia wszystko w seksie, tylko takie się dobrze pieprzą!

Gość gość
Też takie kocham, jedną taką mam nawet w domu :)

Gość gość
gość wczoraj - Popieram. ;)

Gość gość
Dobrze się pieprzyć to zboczenie? Co to znaczy zrobić wszystko w seksie co jest dla ciebie zboczone.

Gość gość
autor widze ze my faceci rozumiemy się w 100%, tylko nie wszystkie kobiety sa pozbawiaone zahamowan w seksie

Gość gość
Kochasz zboczone, możesz wyjaśnić co to znaczy. Bo chyba brak zahamowań w seksie to nie jest zboczenie.

Gość gość
autor do 14.48, tzn ze nie marudzą ze głowa boli, nie patrza na to ze to facet powinien ich do seksu pobudzic, itp. Kobiety zboczone(nie mogące zyc bez seksu) same chca się pieprzyc na różne sposoby, w różnych pozycjach, kochają obciagac(a nie obciagaja bo ich partner prosi) tak jak ja kocham robic minetke godzinami, jak przyjdzie ochota to bzykają się na łonie natury i maja gdzies ze ktoś zobaczy- takich kobiet pragne,

Gość gość
autor jak już tak się czepiasz to niech będzie wulgarne w seksie, co bez problemu o******* po same jaja, itp.- takie dzikie, nieokiełznane, co kochają ujezdzac k****a, nie maja nic przeciwko trójkącikowi:)

Gość gość
Ee to nic nadzwyczajnego zwykły fajny seks. Myślałam że masz coś zboczonego na myśli a tu norma. To co opisujesz nie jest żadnym zboczeniem. Kochasz zwykły sex.

Gość gość
do 15.05 dokładnie, może zle to w słowa ujalem ale sens jest taki jak podsumowalas, chociaż jakby laska chciała na mnie nasikac to bym się zgodził, ale na ciało nie do buzi i ja na laske tez mógłbym nsikac ale jakby mój k***s opadł bo jak mi stoi to nie da rady sikac

Gość gość
Do 15.05 Lubisz grube penisy

Gość gość
Nie jednak się pomyliłem. ;) Bardziej mi odpowiada zwykły sex niż to co kolega przedstawił.