Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondnarzeczona

JAK DAC DO ZROZUMIENIA MĘŻCZYŹNIE ŻE

Polecane posty

Gość blondnarzeczona

Witam. :) Mam 22 lata, mój narzeczony 23:) jesteśmy razem prawie 5 lat , w łóżku jest cudownie. Tylko Ja wolałabym coś w klimatach BDSM. ..i te sprawy kocham go i chce być dla niego nie tylko kobieta. .ale niegrzeczna dziewczynka. .nie wiem jak mu o tym powiedzieć. On woli delikatnej, parę razy przy seksie wziął mnie za włosy i zawstydzil się. .albo podczas seksu oralnego poczuł moje migdalki i też się zawstydzil. Nie wiem czy jest sens naruszać temat BDSM..skoro on jest delikatny. Fakt faktem podobało mu się jak czuł migdalki ale był skrepowany trochę widziałam po nim. Doradzcie coś mężczyźni i kobiety. ;).

Gość blondnarzeczona
proszę o odpowiedzi to dla mnie bardzo ważne. :)

Gość Uwielbiamblondynki
W seksie i w zwiazku chodzi o satysfakcję dwóch stron...najlepiej weź go na rozmowę i powiedz czego oczekujesz albo podczas seksu zainicjuj to sama...jestem facetem i uwielbiam szczerośc i moge tylko marzyć o takiej dziewczynie jak Ty! jesli nie będziesz realizować swoich potrzeb popadniesz w frustracje i bedziesz patrzeć na boki, ja ciągle prosze mówię i niewiele z tego wynika, a gdybym na początku ustalił reguły dzis pewnie nie byłoby problemu...

Gość blondnarzeczona
Uwielbiamblondynki masz rację. .:))) muszę mu to po prostu powiedzieć albo nakierowac go.. ;)

Gość Uwielbiamblondynki
przeciez to zaden wstyd miec fantazje i je realizowac...gdyby moja Narzeczona je miała byłby to dla mnie priorytet...kochajac kogos z przyjemnoscią "robimy mu dobrze" jakkolwiek to brzmi;)

Gość gość
dziś mu daj do zrozumienia ;)

Gość blondnarzeczona
Uwielbiamblondynki dziękuję za rady. .:))) ;)

Gość Uwielbiamblondynki
Nie ma za co, zawsze lepiej podzielic sie swoim doswiadczeniem i uchronic kogos przed bledami, glupcy ucza sie na swoich bledach, a madrzy na cudzych;)

Gość fireeboys
jak bym był na jego miejscu pokazał bym Ci.co to prawdziwe BDSM blagala byś o litość ahhh. .kobieta marzenie

Gość blondnarzeczona
Uwielbiamblondynki bardzo mądry z Ciebie mężczyzna Twoja kobieta musi być dumna. :))))))

Gość blondnarzeczona
fireeboys hehhe chce błagać ale mojego narzeczonego o litość hihihi. :))) ;))

Gość gośćpoznanin
I zaczynają się napalence bo już temat o BDSM i już fiutkiii stoją hahaha

Gość Uwielbiamblondynki
tego nie wiem, Twój facet powinien być dumny z siebie bo mieć kobiete, która inicjuje pieszczoty i chce czegoś nowego to skarb...trochę mu zazdroszczę bo tego mi brakuje...czy madry?hmmm na pewno juz doswiadczony.

Gość blondnarzeczona
Uwielbiamblondynki to jak Ci tego brakuje to czemu nie powiesz tego swojej kobiecie? .:)

Gość Uwielbiamblondynki
mówię ale jej odpowiedź brzmi: nie bede się zmieniała bo taka jestem i już, ja ją kocham ona mnie tez ale jej podejscie jest jakie jest i coraz mi z tym ciężej, a zdradzac nie chce...setki rozmow były kazda konczy sie jej placzem, ze czego ja jeszcze chce, a chce satysfakcji, zrozumienia i spelniania moich potrzeb rowniez. dalem ciala bo od ppoczatku dawalem w tym zwiazku tylko od siebie, a teraz chcac wziac nie moge tego zrobic...pat.

Gość blondnarzeczona
Masakra. Aż boję się rozmowy z moim. :p hihihi Tak w ogóle to Oliwia jestem. ;)miło mi. :)

Gość gość
aż stanął mi. . chce Ciebie suk.

Gość blondnarzeczona
bez takich ok..

Gość Uwielbiamblondynki
Milo mi Oliwia jestem Marcin;) nie boj sie, badz pewna siebie i uzywaj konkretnych argumentow, pewny wzrok...poczuje, ze to dla Ciebie wazne i na pewno przemysli...powodzenia i napisz jak poszlo;)

Gość gość
Autorko czy odbylas rozmowe z chlopakiem?

Gość gość
To jest normalne że chce się ostrego seksu. Ja swojemu chłopakowi po prostu powiedziałam o swoim pragnieniu seksie grupowym. Gdy miałam swoje urodziny było troje naszych kolegów których namówił na taki seks. Gdy przyszedł wieczór oczywiście nie piliśmy alkoholu co mnie zdziwiło. A w pewnym momencie mój chłopak powiedział szykuje ssię będziesz ostro brana. Momentalnie się podnieciłam i poszedł ze mną wziąć prysznic. Założyłam lekką koszulę nocą. Gdy wróciliśmy do kolegów zaczął chłopak mnie pieścić i rozbierać. Po raz pierwszy czułam że byłam ostro zerżnięta przez całą noc po kilka razy mnie brał każdy z nich.

Gość gość
idiotko tyle razy pisałem ci że o 3 facetach nie pisze się "troje" a ty wciąż powtarzasz ten błąd :O

Gość gość
Powtarzacie taki uklad czy bylo to jednorazowe?

Gość gość
Blondnarzeczona dostala chyba to czego chciala bo sie nie odzywa;D

Gość blondnarzeczona
Witam hehehe faktycznie mieliście rację powiedziałam mu co myślę. Na drugi dzień serio miałam to co chciałam, chyba musiał przygotować się do tego: ))) i widziałam w jego oczach, że nie robi tego bo Ja tak tylko chce. . powodzial mi ze przy mnie się otworzył. .Powiem tak: nigdy nie miałam tylu orgazmow Tak silnych ze musial mnie trzymać bo aż podskakiwalam hehehe. .w górę: P ..Jemu też się to spodobało ze jestem jego kobieta, narzeczona i suk. w łóżku ze jestem tylko jego Tak mi powiedzial. .było jak w niebie. .jak w raju. Były klimaty BDSM. .dopiero widać że wchodzi w ten świat ale był nieziemski nie wiedziałam że w nim taki demon mieszka. :)))) :D Dziękuję wam kochani za rady. :) oczywiście będę pisała co dalej. .:))) wiem chwalipięta ze mnie. ..;))

Gość lysydran
super! więcej takich akcji! życzę! zazdroszczę

Gość gość
kobietka marzenie. .ahhhhh