Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bialy czlowiek wymiera bezpotomnie, jakneandertalczyk, ktory tez wymarl bez poto

Polecane posty

Gość gość

Mnie. A dlatego, ze jest tak samo glupi i nir przystosowany jak neandertal. Za 600 lat bialy czlowiek bedzie tylko w muzeum i na filmach.

Gość gość
Lata ci bo jestes idiota. Zapewne tez ci kolo d**y lata co bedzie jutro, i zyjesz tak z dnia na dzien jak plebs...

Gość gość
gość dziś Lata ci bo jestes idiota. Zapewne tez ci kolo d**y lata co bedzie jutro, i zyjesz tak z dnia na dzien jak plebs... x Ma racje, że guzik go obchodzi co bedzie chocby za 160 lat, z prostej przyczyny - po prostu za 160 lat juz go nie będzie, ciebie zresztą też. Za 600 lat będą chodzic islamy po europie albo moze byc w niej srobiony lej po bombie atomowej - czyli praktycznie w kazdym przypadku trafi nas szlag heheh i o co tyle hałasu :D

Gość
Albo bedzie jedna rasa czarno-zolto-biala bo wszyscy sie wymieszaja. No i w czym problem?

Gość gość
Rescator555 dziś Albo bedzie jedna rasa czarno-zolto-biala bo wszyscy sie wymieszaja. No i w czym problem? x dokładnie, zawsze jakas rasa bedzie hehe

Gość gość
albo w zoo nas zamkną i będziemy skakać razem po drzewach 🖐️

Gość gość
Nom... debile z was. :)

Gość gość
jakich nas???? - mnie juz nie bedzie hueheueheu :D🖐️

Gość gość
może rekrutację do zoo rozpoczną jutro. czarnuchy w zemście zaczną łapać białych nastolatków, bo ci nie mają tyle do gadania i mogą łatwiej się przyzwyczaić. będą dodawać do śmieciożarcia z mcdonalda środki usypiające, a następnie przyjadą po nieświadomego delikwenta i całkiem nagiego umieszczą w pomieszczeniu do kwarantanny razem z jemu podobnymi. nieszczęśnik obudzi się w nowej rzeczywistości i tak oto rozpocznie się armagedon vel cyrk na kółkach.

Gość gość qrwa jasnowidz
dla mnie osobiscie ta od około 1.5 roku świat mógłby wreszcie skonczyć sie. Jestem zmęczona. Świat jest nudny, prawie nic dobrego sie w nim nie dzieje, wszyscy praktycznie działamy nieświadomie w imieniu zła, utrzymując przy zyciu najwieksze korporacje złodzieji i kvrew, nie mamy szans na żadną zmiane, żeby wydostac sie z tego kieratu, na żadną rehabilitację w kierunku lepszego jutra. Natura jest mądra - po co płodzić następne pokolenia niewolników dla korporacji, albo na mięso armatnie? Nie chce mi sie życ w takim świecie, nie widze sensu, ani nie rokuje dla jego przyszłych losów najlepiej.

Gość gość
co tak umilkliście? ciekawy temat, wolicie pewnie pisac w temacie "W jakim wieku zaczęłyście ociera cipą o róże przedmioty i o co?" albo "zakupy w sex shopie" kvrva weźcie sie za myslenie w koncu !!!

Gość gość
bialy mezczyzna woli placic kobiecie niz g****ic - wiadomo ze wymiera przez to

Gość
@ gość dziś może rekrutację do zoo rozpoczną jutro. czarnuchy w zemście zaczną łapać białych...<<< Tak, paru juz zlapali i trzymaja ich w poniemieckich tunelach w Miedzyrzeczu. Razem ze swistakiem i sreberkami :-).