Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobeity do czego potrzebni Wam są meżczyźni, czemu z nimi jesteście

Polecane posty

Gość gość

wymieńce wszystkie powody

Gość gość
Seks, przytulanie się i w sumie tyle, na facecie nie można polegać, a jak wyczuje słabość to znacznie się dowartosciowywac moim kosztem

Gość gość
Do wszystkiego

Gość gość
Pytanie jak z Seksmisji :)) Do czego służyli mężczyźni?

Gość gość
Do niczego, jestem sama, bogata i nieszczęśliwa :(

Gość gość
Do przedluzenia gatunku! To jedyne zadnie większości społeczeństwa, ktore przez caly swoj zywot nie robi nic innego jak zapewnienie bytu sobie i potomkom. Cale zycie jest tylko zdobywaniem podstawowych dobr materialnych, dbaniem o dzieci, a potem takze o wnuki. Zyciowe osiagniecie 97% spoleczenstwa. Coz, sami, ani mezczyzni, ani kobiety nie zrealizuja jedynego uzasadnienia swojego istnienia, dlatego czuja pozadanie, poped seksulany, itd. zwykle mylone z miloscia i do tego potrzebuja siebie na wzajem.

Gość gość
Do kochania :) Chcę być z człowiekiem którego lubię, kocham, na którym mogę polegać. No i seks to fajna sprawa :P

Gość gość
Dobre pytanie. Zawsze byłam sama, od niedawna mam chłopaka. Wydawało mi się że jest super ale coraz bardziej zaczyna mnie wszystko w nim drażnić.. Co w ogóle robić w takiej sytuacji..? Wydawało mi się że to ten jedyny..

Gość gość
mi bylby potrzebny do przytulenia, rozmowy no i wlasciwie... tyle, bo nie mam jakichs wielkich potrzeb seksualnych, a jakbym miala to zawsze jest wibrator

Gość gość
poprawiają mi humor,zakochany facet jest rozczulający,a mądry znajomy może być inspiracją ,za to wy tylko psujecie mi humor bo jesteście głupie i wredne,z małymi wyjątkami

Gość gość
do tego, żeby szedł ze mną przez życie. Byśmy byli dla siebie podporą w trudnych chwilach i razem cieszyli się z sukcesów.

Gość gość
Mąż potrzebny mi jest do rozmowy, towarzystwa, pomocy, bycia ojcem dla moich dzieci, przyjemności, seksu. Seksu akurat potrzebuję niewiele, więc na końcu.

Gość gość
do wspolnego uprawiania sportu - badminton, siatkowka, rowery, rolki. granie w karty, planszowki, wspolne ogladanie filmow, muzyki sluchanie, wycieczki.

Gość gość
dodam do tego,ze czuje siez mezem bezpieczniej, razniej, nie musze sama chodzic po nocach, na imprezy,on ma wiecej sil fizycznych i z przyjemnoscia to demonstruje, robi akurat to, czgo nienawidze, typu naprawy samochodu, drobne prace hydrauliczne, wlazenie na dach, jest lepszy w naukach scislych...