Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet , lat 36, nie ma prawa jazdy. Skreślacie?

Polecane posty

Gość gość
* ludzmi nie gardze, babcie i smierdziele mi nie przeszkadzaja, tez ludzie i maja prawo zyc mam na mysli podczas jazdy autobusem :P

Gość gość
poza tym gdzies czytalam, ze profesor Miodek nie ma prawka, bo.... nie potrzebowal i komunikacja miejska mu wystarcza :P

Gość gość
gość dziś To już poza autobusem, zaczynasz tymi ludźmi gardzić :P ?

Gość gość
roumiem jakas umowe społeczna użytkowników dróg. ale ze mną nikt nie rozmawiał. nikt sie mnie nie pytał czy mi odpowiada ze on mi będzie utrudniał zycie ani nie zaproponował jakichś korzyści za to utudnianie. nie słyszałem też o ym aby kierowcy użytkownicy dróg i płatnicy wielu składek mieli jakiś wpływ na to jak korzystają ze swojej własności i dróg publicznych. nie było żadnejj wymiany doświadczeń dyskusji, konsesnsusu, testów nic.... postawili wam na waszysch drogach jakieś znaki , kamery, bramki narzucii wam jak macie z nich korzystac a wy to nazywacie prawem. idź pan w c****j...

Gość gość
13:47 zle to ujelam, ale wiesz co mialam na mysli :P

Gość gość
gość dziś Prof. Miodek jest kimś, a nasz kafeteryjny koniobijca, jest nikim. Dlatego Miodka wszędzie wożą i stać go na taksówki, a nasz kafeteryjny koniobijca musi na to od mamusi żebrać. Poza tym, nie przypominam sobie, by Miodek miał żonę i dzieci (choć mogę się oczywiście mylić :) ).

Gość gość
ja nikogo sie nie czepiam, ze po co prawko bla bla bla, trujecie srodowisko, po co samochody istnieja, nie probuje zmieniac swiata :P tylko mnie nieraz irytuje ten brak tolerancji, ze nie mam prawka to juz swiat jest dla mnie zamkniety, ze wez rob prawko bo trzeba

Gość gość
gość dziś Wiem, tylko się przekomarzam :) .

Gość gość
nic tylko administrator tego adminisrator tamtego, administraor mojego czasu i pieniędzy. a czy ja gdzieś dawałem komuś pełnomocnictwo do administrowania moja własnościa i zrekłem sie gdzieś moich praw? np prawa do wyjścia z psem mniejszym od kota na spacer bez smyczy? no nie kooorfa przynajmniej nie pamiętam. a więc mojej zgody na o nie ma a zatem w c***ju mam takie prawa

Gość gość
ja od mamusi nie żebrze samami daje tak to bywa w normalnych rodzinach. przykro mi że ty masz złe doświadczenia i musiałeś zębrać od mamusi. czy to aby nie wpłyneło negatywnie na wyniki twoich psychotestów jak widzisz jakąś mamusie z wózkiem na pasach to nie masz ochoty depnać na gaz??

Gość gość
nie iem czy sie orientujesz ale rola matki polega głónie na dawaniu. szczenięta nie rzebrzą o mleko, dzieci o to co im potrzebne do życia i szkoły a dorośli dbają o soje matki a matki nie rozliczają ich za niedzielne obiady. nie wiedziałeś? moze na zły kurs poszedłeś?

Gość gość
gość dziś ...trujecie srodowisko... x A u was biją murzynów :P. x ...po co samochody istnieja... x By takiego matoła jak Ty, do szpitala zawieźć, chleb do pobliskiego sklepu przywieźć (zapomniałem, że kupuje go Twoja mamusia :D ) i szambo sąsiada opróżnić :D. x ...irytuje ten brak tolerancji, ze nie mam prawka to juz swiat jest dla mnie zamkniety... x Sprawdź w słowniku, znaczenie słowa tolerancja :D. To, że brak prawa jazdy, OGRANICZA Twoje możliwości, jest OBIEKTYWNYM FAKTEM, a nie czepianiem się złych ludzi. Równie dobrze, możesz dowodzić, że człowiek bez jednej ręki funkcjonuje, więc po co ludziom ręce dwie :) ?

Gość gość
gość dziś Ulica jest DOBREM WSPÓLNYM, więc trzeba przestrzegać zasad wspólnoty. Ty chcesz korzystać z tego dobra, a równocześnie mieć w d_pie zasady. Spieprzaj na jakąś bezludną wyspę i tam żyj sobie po swojemu.

Gość gość
gość dziś Problem w tym, ze Ty jesteś dorosłym LENIEM, którego utrzymuje matka, a to już jest patologia :(.

Gość gość
gość dziś Mój ojciec ma poważne problemy z nogami. Swoim SAMOCHODEM wożę go regularnie na zabiegi. x Mój kolega ma matkę na wózku. Kupił starą skodę pick-up i przerobił tak, że wjeżdża tym wózkiem na pakę. Prawie codziennie wywozi tym SAMOCHODEM, swoją niepełnosprawną matkę, na spacery po okolicy. Parkują gdzieś w terenie i matka ma kontakt z przyrodą.

Gość gość
jestescie strasznie uzaleznieni od samochodow. Pewnie nawet nie wiecie jak sie jezdzi rowerem. A tak powazniej to przeceniacie niezbednosc samochodow. Nie kazdy ma taki sam tryb zycia. Sa ludzie ktorzy sa fizycznie aktywniejsi i tacy, ktorzy do sklepu oddalonego okilka metrow podjada samochodem po fajki. Szczegolnie w miescie auto nie jest tak potrzebne a jak sie mieszka w centrum albo blisko niego to juz w ogole.

Gość gość
Dobrze, że tyle jest nieudaczników, którzy nie są w stanie zdać prawa jazdy:P Zawsze to mniejsze korki na drogach i większe bezpieczeństwo:P

Gość gość
gość dziś ...jestescie strasznie uzaleznieni od samochodow... x Od ciepłej wody w łazience, elektryczności w domu i gazu w kuchence, również :D. x ...Pewnie nawet nie wiecie jak sie jezdzi rowerem... x Jeździłem jako nastolatek. Teraz mam uszkodzony, po wypadku kręgosłup i na rower wsiadać mi nie wolno. Komunikacją miejską też jeździć nie dam rady. x ...Nie kazdy ma taki sam tryb zycia... x To prawda :). x ...Szczegolnie w miescie auto nie jest tak potrzebne a jak sie mieszka w centrum albo blisko niego to juz w ogole... x Mieszkam w sporym mieście i mam pod domem kilka marketów. Wczoraj jednak objechałem kilka hipermarketów i kupując rzeczy, do bieżącego zużycia (na długi czas), zaoszczędziłem około 70...90zł. Na paliwo wydałem 5zł. Np. w sklepie obok, jogurt 400ml JOGOBELLA, kosztuje 2,80, a ja kupiłem 20szt. po 1,80. Mają m-c daty ważności, a pewnie skończą się za 2 tygodnie. To jest pierwszy powód, dla którego jeżdżę po zakupy autem. Drugi powód jest prozaiczny. Te wszystkie zakupy, były diabelnie ciężkie i zajmowały spory bagażnik. Zaparkowałem tuż przy klatce schodowej i zaniosłem zakupy w kilku ratach, do mieszkania. Nie wyobrażam sobie, taszczyć takiej ilości zakupów, z pobliskich sklepów. Samochód to jest wygoda, niezależność i oszczędność, która kompensuje, koszt użytkowania auta.

Gość gość
SlodkaPaskuda dziś Nie ma :). x Ale ludzkie odpadki, wmawiają sobie, że to właśnie brak prawa jazdy, czyni ich nieatrakcyjnymi w oczach kobiet :P.

Gość gość
tu nie chodzi o pragmatyzm ani niezbędność tylko o lansowanie się i ustalanie hierarchii na podstawie tego czy ktos ma i jaki samochód. nie ma w tym krztyny pragmatyzmu. silniki spalinowe sa mało wydajne i skonstruoane wyłącznie po to aby zuzywać paliwo. istnieja lepsze tańsze rozwiązania. silnik tłokowy nie wymaga do napędu paliw kopalnych tylko różnicy ciśnień ,samochody to konstrukcje które tracą wiecej energii grzanie sie, hałasowanie i efekty specjalne więcej energii niż na poruszanie sie. jest to drogie i mało praktyczne. powoduje więcej strat niż korzyści. któyś raz już słysze, że samochodem można jechać do szpitala. otóż jeżdżą tam najczęściej w sytuacjach nagłych ofiary wypadków samochodowych. poza tym to zdaje egzamin tylko w przyadku karetki w każdym innym przypadku musisz złąmac przepisy aby dotrzeć na czas do szpitala co nie jest żadnym argumentem. samo prawo jazdy jak już wspominałem to jakiś komunistyczny potworek. tyle mam do powiedzenia kolesiowi który mi zazdrości mamusi aczkolwiek nie licze na zrozumienie biorąc pod uwagę jakimi argumentami sie possługuje w dyskusji. zapewne podobnymi argumentami posługuje sie na drodze wśród współuczestników ruchu drogowego do czego czuje sie mieć prawo bo ma prawo jazdy

Gość gość
a w asadzie nawet nie róznicy ciśnień tylko różnicy potencjałów czegokolwiek. podpalanie benzyny w srodku żeby wprawić w ruch tłok nie jest rozwiązaniem nawet zblizonym do optymalnego niesety większośc kosztów społecznych związanych z użytkowaniem samochodów geenerowana jest przez właśnie takie podejście do sprawy, które jest pragmatyczne wyłącznie dla potentatów naftowych i gazowych

Gość gość
dzieki niemu mamy żydów w izraealu i terrorsystów dookoła. dzięki tamu mamy tam konflikt, który ma szanse prerodzić sie w globalny. całe armie będą poruszały sie w imiee obrony demokracji pojazdami na rope. bedą na nia latały bombowce a okręty podwodne będa chdziły na energie atomoą któanie jest wiele lepsza. sory sry ale w dooopie mam tej sytuaj=cji czy ty kooorfa kupisz se zgrzewke nałeczowianki czy se jej nie kupisz? piertoli mnie to i ciebie też poinno to piertolić bo jak cie zabiją o ci sie ani nałęczowianka ani samochód do niczego nie przyda

Gość gość
gość dziś ...tu nie chodzi o pragmatyzm ani niezbędność tylko o lansowanie się i ustalanie hierarchii na podstawie tego czy ktos ma i jaki samochód... x Stwierdził przygłup prawiczek :P. x ...silniki spalinowe sa mało wydajne i skonstruoane wyłącznie po to aby zuzywać paliwo... x Innych efektów ich pracy, DEBIL nie zauważył :P. x ...któyś raz już słysze, że samochodem można jechać do szpitala. otóż jeżdżą tam najczęściej w sytuacjach nagłych ofiary wypadków samochodowych... x Kto takiego PRZYGŁUPA spłodził :P ? On jest głupszy od kota mojego sąsiada :P. x ...samo prawo jazdy jak już wspominałem to jakiś komunistyczny potworek... x Na dodatek OSIOŁ HISTORYCZNY :P. ... Za pierwsze prawo jazdy uznaje się dokument wystawiony dla Karla Benza w 1888 roku. W związku ze skargami mieszkańców Mannheim na hałas i zapach jaki roztaczał jego Motorwagen otrzymał on pisemne zezwolenie od Wielkiego Księcia Badenii na używanie swego pojazdu na drogach publicznych. Pierwszym krajem, którym wprowadził obowiązek posiadania prawa jazdy były Prusy, które wprowadziły to ograniczenie to w 1903r... x ...tyle mam do powiedzenia kolesiowi który mi zazdrości mamusi... x Pisałem już, że Tobie nie zazdroszczę (bo sam na siebie zarabiam :) ), tylko biednej kobiecie współczuję, mieć syna-debila, bez wykształcenia i pracy :P.

Gość gość
jesteś konsumentem ropy i tyle. to że masz z tego jakieś swoje mikrokorzyści nie zmienia faktu, że nie dla twoich korzyści powstał samochód na silnik spalinowy jak również cały system zaopatrywania go w paliwo, części zamienne, infrastruktura drogowa itd. to nie dla ciebie to powstało. to powstało dlatego, że ci ktoś wmówił że wqarto na to wyjepać kase, której wiekszość nie dość ze przepili to jeszcze reszte wydali tak aby mieć z tego korzyści dla siebei. ty masz goofno nie korzyści. ty masz kooorfa konsumować i płacić i gooofno kogo obchodzi czy ty kooorfa masz czym przywieźć nałęczowianke czy nie masz czym jej przywieźć. jak nie będziesz miał jej czym przywieźć to też na tym zarobia. skończ mi pierolić, że ktoś na tym korysta opróćz tych, którzy pilnuja aby wyglądało to ak jak wygląda

Gość gość
komunizm isniał juz w starozytnym babilonie:)

Gość gość
gość dziś W którym psychiatryku, kurują Cię najczęściej :P ? x Weź leki i zaczekaj, aż zaczną działać :P.

Gość gość
może cie zaskocze ale druga wojna światowa była konfliktem pozorowanm i chodziło w niej głównie o przyszłośc przemysłu petrochemicznego. wracajc do prawa jazdy to jak juz mówiłem nikt mi tego prawa nie odebrał żeby mógł mi je dawać

Gość gość
nie biore leków bo to nie są leki tylko odpady produkcyjne po rfinacji paliw

Gość gość
ci sie chyba coś popieroliło skoro sądzisz że historia świata to radosne dążenie do ułatwania ludziom zycia. ja rozumiem, e ciężko sobie wyobrazić cokolwiek innego niż o co sie widzi kiedy sie jest takim debilem ale serio mnie to pieroli że nim jesteś