Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taka nagonka jest na karmienie cycem, że zastanawiam sie czy warto karmic piersi

Polecane posty

Gość gość

moze lepiej od urodzenia podawać mm i mieć czystą, spokojną głowe, nie bać się złych spojrzeń ludzi i ich plugawego gadania

Gość gość
Warto. Ja tę nagonkę widzę tylko na kafe jak i wrogość w stosunku do matek w ogóle. W życiu realnym spotykam się tylko z życzliwością.

Gość gość
Nie karm piersią to wtedy zobaczysz dopiero nagonkę:). Ale ogólnie rob tak jak uwazasz za dobre dla ciebie i dziecka.

Gość gość
Trzeba mieć nieźle zryty łeb i puste wnętrze, aby się zdaniem hołoty przejmować...Lekarze , psycholodzy polecają, poza tym mega oszczędność dla kieszeni...Moja synowa karmi, nikt nie ma z tym problemu...

Gość gość
Taa, tylko, że czytalam tu nawet, ze jedna się madrowala i stwierdziła, że jak zobaczy karmiaca matkę publicznie to po mordzie takiej natrzaska, bo ona takich widokow sobie nie zyczy:o to juz sa nawet takie grożby pobicia:o albo narobią zdjęc i bedą w internecie wysmiewać, nawet jak sie zakryjesz, ja to juz sie boje dziecko nakarmić w samochodzie, na parkingu z chustą, żeby jakiś zyczliwy zdjec mi nie narobil

Gość gość
Ja tą nagonkę też widzę tylko na kafe...

Gość gość
na onecie, wp, interii też poczytaj sobie komentarze pod artykulami o karmieniu piersia

Gość gość
No bo kazdy jest kozak anonimowo w necie.w realu nawet nie pisnie.a nawet jakby ci zdjecie ktos zrobil to co?przeciez nie wywalasz obu piersi na widok publiczny, tylko karmisz dyskretnie.

Gość gośćjvvkbkbk
Karm piersia, to piekne i zdrowe ale... Jak wychodzisz na miasto to nie wyciagaj cycka przy ludziach bo ile teraz jestes mleczarnia to wczesniej tymi piersiami bawil sie Twoj partner, wystarczy odciagnac pokarm do butelki i karmic mlode. To tak trudno zrozumiec? Mnie zawsze dziwi ta mentalnosc. Kobiety sane pozwolily na to aby cycki byly obiektem seksualnym, pokazujac sie w reklamach, noszac glebokie dekolty a teraz sie dziwia, ze ludzie nie chca widziec jak ta kragla piers jest w ustach dziecka. Ja tez sobie tego nie zycze i jako matka, nigdy nie pozwolila bym aby mtokolwiek patrzyl mi na piersi, nawet w tej naturalnej czynnosci. Po prostu bym sie wstydzila!!! I czula jak ekshibicjonistka.

Gość gość
gośćjvvkbkbk dziś moja siostra raz jedeen jedyny odciagnela pokarm do butelki, pozniej dziecko juz nigdy nie chcialo pic z piersi, bo z butelki mu bylo wygodniej madralo

Gość gość
A kiedy to zrobiła?

Gość gość
TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ ZE MOZE KTOS NIE CHCE OGLADAC TWOJEJ PIERSI?? TO OHYDNE. trzeba karmic piersia to naturalne ale niekoniecznie NA MIESCIE ! to nie nagonka, tak samo jak nie chce wdychac smrodu fajek na ulicy, tak samo nie chce widziec jak sie wala na ulicy i nie zycze sobie ogladania jakiejs piersi obcej baby . TO JEST INTYMNE NIE UWAZASZ AUTORKO??

Gość gość
hehe wczoraj przejezdzalam przez duze miasto bilbord pani w majtkach i staniku- skąpym, koronkowym pani w pozie dwuznacznej reklama bielizny:) spoko, piekne i dobre:D piersiaste modelki bardzo lubicie matek karmiacych piersia nienawidzicie;/

Gość gość
11:32 a kto POWIEDZIAL ZE JA LUBIE ?? tez mnie mierzwią ale to ich sprawa / praca ale jezeli mam wybierac to nie chce ogladac kobiety z piersia na wierzchu TO ZBYT INTYMNE, dotarło?

Gość gość
Autorko ja również taką nagonkę widzę tylko i wyłącznie na kafe. Co więcej: nigdy nie spotkałam się z "obleśnymi babami wystawiającymi cyce". Myślę, że gimbaza ma teraz wakacje i się nudzi, albo jakaś psychopatka podnosi te tematy i wypisuje takie brednie. W rzeczywistości, jeśli już się zauważa matki karmiące piersią to robiące to tak dyskretnie, że tylko osoba z zaburzeniami jest w stanie to zauważyć i skrytykować.

Gość gość
na lawce bezczelnie wyciagaja cyce w parku na przeciwko mnie i mojego chlopaka, albo na dw. pks . zero intymnosci :/ to nie nagonka tylko tak nie wypada. ide stad pa, nie jestem gimbaza.

Gość gość
gość dziś a ty sie publicznie, za mlodu nie obciskiwalas ze swoimi chlopaczkami? nie calowalaś sie na ławce w parku? to takie intymne i afuj:D

Gość gość
to nie jest kafeteria tylko BAJKOTERIA nauczcie odróżniać się świat żywych ze światem pogrzebanych w internecie :-)

Gość gość
a ty sie publicznie, za mlodu nie obciskiwalas ze swoimi chlopaczkami? nie calowalaś sie na ławce w parku? to takie intymne i afujsmiech.gif ja np nigdy nie robiłam tego w miejscach publicznych, nawet siadanie na kolanach chłopaka mi sie nie podoba jesli ludzie na to patrzą. A widziałam matkę biegającej już samodzielnie dziewczynki, która w tramwaju wyjeła pierś i kazała małej podejść zeby ją nakarmić- mimo ze dziecko nie wołało o cecka. Bez zasłaniania , bez odwrócenia się trochę od ludzi

Gość gość
Dokladnie. Innych portali nie przeglądam, ale jak czytam niektóre wywody tutaj to mi żal ich autorów. Albo mają strasznie nudne życie albo nikt ich nie kocha:-p Ostatnio jechałam do centrum miasta komunikacją miejską i co kurs oraz co schody jakiś przechodzień oferował mi pomoc we wniesieniu wózka, mimo że o to nie prosiłam. Ile razy ktoś proponuje przepuszczenie w kolejce, bo dziecko płacze w wózku. I wiele innych sytuacji. Nigdy nie spotkałam się z wrogością wobec siebie ani moich dzieci. Nie wiem, może niektórzy ludzie są tak zgorzkniali, że próbują wmówić wszystkim, że świat jest taki zły.

Gość gość
AutorkO chyba żartujesz. Chcesz zrezygnować z dobrą dziecka, bo komuś się karmienie nie podoba?

Gość gość
Cholera! Czym się różnicie od faceta, który wyciąga swojego fajfusa wśród ludzi i jest cały hepi? Nie każdy ma ochotę oglądać wasze wymiona. Urodziłam dwoje dzieci i do głowy by mi nie przyszło, żeby obnażać się między obcymi. Tak trudno to zrozumieć? Pieprzone ekshibicjonistki. Nie masz gdzie pokazać? - stań w lustrze. 500+ uderza do głowy!

Gość gość
gość dziś i wychowujesz je też na hejterów i tępicieli matek karmiacych? sama masz 500 plus:D na drugie czy honorowo nie bralas?

Gość gość
Widziałyście dzisiaj na przystanku Arsenał, jak jedna wyciągnęła wymię i na siłę wpychała małemu, żeby przestał się drzeć? W południe to się obiad w domu gotuje, a nie szlaja po mieście z wywalonym cycem, czekając na reakcję ludzi.

Gość gość
gość dziś moze darl sie bo glodny był:o

Gość gość
A sikacie też przy ludziach? To taka sama czynność intymna jak wywalanie cyca. Na zdjęciach czy filmach piersi kobiety są przysłonięte, a te paradują, żeby pokazać co mają. OHYDA!

Gość gość
gość dziś nie to nie jest taka sama czynnosc karmienie to nie sranie i sikanie

Gość gość
do 13:24. ale tak samo budzące obrzydzenie jak sikanie i sranie

Gość gość
do 13: 27 miało być

Gość gość
gość dziś mnie to nie brzydzi chociaz nie mam dzieci, jestem singielka nie rozumiem was co w tym takiego ochydnego czy wy na glowe upadlyscie?