Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taka nagonka jest na karmienie cycem, że zastanawiam sie czy warto karmic piersi

Polecane posty

Gość gość
Karmiące oburzają się bo nie maja swobody... ! No weź wybacz jedna z druga ale czasem fizjologiczne i naturalne rzeczy trzeba robic dyskretnie! Swoja doga karmienie wylacznie mlekiem matki długo nie trwa (u zdrowych psychicznie osobników) jakies 6mc wiec mozna spokojnie rozplanować tak spacery ze nikogo nie wprawia sie w zakłopotanie a my matki czujemy sie komfortowo. Jednak NIE trzeba żądać od społeczeństwa przyzwolenia na ekshibicjonizm. Bo tak. Wydalilam gofniaka wiec mi sie należy. Brak wam szacunku dla własnego ciała ktore tylko 10% z zycia pełni funkcje pożywienia a reszta to estetyka i erotyka. Nie zmienicie tego. Cieżko jest sie wstrzymać z wyjazdam jak ma sie niemowlaka? Bez żartow. Czasem trzeba zrozumiec ze pewne rzeczy wymagają poświecenia. Życie. A wy ujadacie jakbyście do końca zycia miały siedziec w domu jednak to jedynie marny procent z całego zycia i wato zadbać o komfort swoj i dziecka.

Gość gość
Oczywiście, że presja na karmienie piersią była od zawsze. Ja rodziłam wiele lat temu i też próbowano mi wmusić karmienie piersią. Musiałam się nieźle opierać i na szczęście mąż mnie bardzo wsparł w rezygnacji z karmienia piersią. Myślę że dzisiaj jest kobietom łatwiej wybrać mm niż 15 lat temu. Są bardziej świadome swoich praw i tego, że mają pełne prawo wybrać metodę karmienia jaką uznają za słuszną.

Gość gość
Tu nie mowa o prawach kobiet bo takich kobiety mają bez liku, tu chodzi o podstawowy, jedyny właściwy pokarm dla niemowlęcia i karmienie tym pokarmem publicznie.

Gość gość
Niech się każda z was pojedynczo puknie w serce i przyzna ile tak naprawdę w swoim życiu widziała kobiet które wywaliły pierś by nakarmić swoje dziecko. Wiele z was nigdy takiego zjawiska na oczy nie widziało publicznie a gdaczą za innymi na kafe , jeszcze inne zobaczyły raz albo usłyszały o tym i demonizują sprawę tak jakby co ławka w mieście raziły wywalone cyce. Myślę że podniecacie się i nakręcacie tą dyskusją a nic tak naprawdę się nie dzieje, żadnego ekshibicjinizmu nie ma, wmówiłyście to sobie bo siedzicie na kafe i wam odbija. Wyjdźcie lepiej po pracy na spacer zamiast włączać kompa. Dodam że ja o ile dobrze pamiętam, widziałam może z kilkanaście takich przypadków że kobieta karmiła piersią z czego tej piersi wogóle widać nie było, wszystko zasłonięte. Raz widziałam dziewczynę idącą z noworodkiem w nosidle które było przyssane , widać że ssało ale piersi też widać nie było. Tylko wy to wszystko widujecie, takie świetne z was obserwatorki .

Gość gość
Bo to są takie klachy. U mnie na osiedlu na ławkach siedzą stare klachy i obgadują a tu na kafe jest wylęgarnia takich przyszłych klach właśnie.

Gość gość
gość wczoraj kobieta to w 90 procentach erotyka i estetyka?:o a potem się dziwią, że sa molestowane i gwalcone, skoro same mają siebie za nic, za chodzace cycki

Gość gość
Widzialam to zdjecie na fb. Przeciez ta matka nie kp tylko przytula dziecko.