Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pojechać na wczasy

Polecane posty

Gość gość

Co roku jechaliśmy na wczasy razem z moim chłopakiem a teraz jestem singlem . Mieszkam za granicą i nie mam pojęcia jak będzie z moim urlopem . Czy mam pojechać na urlop sama? Bo niby z kim. Jak sobie z tym radzicie? Chodzi mi o wczasy za granicą Hiszpania a nie vizyta w Polsce. Now chce jechać z koleżanką one już dawno wybrały wolne. Czy nie głupio beżowa jak pojadę sama czy będzie drogo?

Gość gość
Witam, Od jakiegos czasu spedzam jeden z urlopow w roku wyjezdzajac w pojedynke. Dla osob ktorzy nie sa wylacznymi ekstrowertykami taki wyjazd moze byc czyms wspanialym i relaksujacym. Nawet ostatnimi czasy czesc moich znajomych po slubie, z dziecmi, w zwiazkach postanowili spedzic troche czasu w pojedynke- nikt nie zaluje, wszyscy beda brali powtorke. Zamieszczam ponizej linki do artykolow ktore mi bardzo pomogly opracowac plan swietnych samodzielnych wyjazdow. http://lifehacker.com/how-i-learned-to-love-traveling-solo-1296986417 http://www.lifehack.org/articles/lifestyle/9-reasons-why-you-should-travel-alone.html Jezeli chodzi o finance, to osobiscie urlop "dla mnie" zawsze jest tym ktory spedzam w lepszych, drozszych hotelach lub mieszkaniach (Air B&B to najlepsza rzecz jaka przytrafila sie osobom podrozujacym samotnie! Polecam!). Pomimo ze wydaje to sie drozsze, zauwazysz ze "samotny" urlop bedzie Cie o wiele mniej kosztowal na koniec niz wypad we dwoje lub w grupie. Daj znac jak poszlo :D. Pozdrawiam.

Gość gość
Dzieki wielkie! :) Swietne artykuly!

Gość gość
Hej! Moge z toba pojechac. Jestem facetem i zazwyczaj sam jezdze. Nie proponuje ci wspolnego pokoju itp ale moge Ci potowarzyszyc. We wrzesniu leca z koleznka z ktora mam luzna relacje do Wloch. Pozniej moge Ci potowarzyszyc - nadal mam sporo urlopu do wykorzystania. Jadac samemu czasami sie smutno wieczorami, aczkolwiek 2 razy mi sie zdarzylo z ekogos poderwalem na takim urlopie. I z jedna z tych dziewczyn jezdze na kolejne wczasy ;-)

Gość gość
Zostaw zboczenca, jedz sama. Urlop samej to super sprawa.