Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile moze orientacyjnie kosztowa urzadzenie

Polecane posty

Gość gość

od zera salonu, kuchni, sypialni i pokoju dziecka? Chodzi mi tylko i wylacznie o meble, obrazy, dekoracje a cala kuchnie. Da rade sie zamknac w 30tys?

Gość gość
Pewnie ze się da jak nie masz zapędów do strojenia domu na styl Anglii z XVIIIw.

Gość gość
No nie wiem, ja ostatnio kupowalam naroznik i dalam ponad 2 tys a gdzie reszta..

Gość gość
Pewnie, ze się da. Niektórzy kupuja naroznik za 10.000, meble kuchenne za 60.000, ale to zależy tylko od zasobności portfela...

Gość gość
Zależy jakie masz wymagania, pewnie, i czy chcesz wszystkie pierdółki typu słoiki, pojemniki, pościele kupować, ale nawet tak- da się. Ktoś tu wymienia narożnik za 2 tys- to w miarę normalna cena, ale to akurat jedna z droższych rzeczy. Kuchnia pod wymiar, super systemowa, może kosztować te 30 tys sama w sobie, a można kupić najtańszy komplet za 800 zł w markecie. Lepiej też nie kupować tymczasowych rzeczy, komody dla dziecka z dziecięcymi aplikacjami i rzeźbieniami którą za kilka lat będziesz wymieniać, drogich obrazów jak planujesz zmianę wystroju.

Prześcieradełko z gumką jest bardzo praktyczne przy małym dziecku. A co dopiero jeśli prześcieradło pokryte jest podobiznami księżniczek. TO prawdziwa bomba. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl .

Baza do zdobienia – zakładka jest świetnym pomysłem dla osób, które uwielbiają samodzielnie tworzyć dekoracje. To dośctania metoda. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Bardzo polecam!

Jeżeli często gotujesz jajka, to polecam specjalne koszyczki, które sprawią, że jajka nie będą rozbite ani obtłuczone. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Gwarantuje, że Ci się spodoba.