Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc normalna prace jak Retail Office IT

Polecane posty

Gość gość

Szukam juz 1,5 miecha i same restauracje,fabryki,magazyny,sprzatania itd Wysylam cv ale z mizernym skutkiem powiem wam.Nikt sie prawie nie odzywa a jak cos trafie to prace rzeedu 12 godzin,16 godzin albo nocki jakies pol etatowe.Ostatnio trafilem na prace co koles oferowal mi prace na miesiac 2 dni na tydzien.No zalamka !? Czy ktos wie jak znalezc taka prace ?

Gość gość
Zeby nie bylo ,ze wybrzydzam ale siedze tu juz troche czasu i jestem juz zmeczony takimi zwyklymi pracami. Pracowalem juz wszedzie prawie.Mam juz dosc dorywczych robot. Jak wyjsc z tego blednego kola powiedzcie :(

Gość gość
Retail szukasz na stronach sklepow (Next, H&M, BHS, WHSmith, etc.) a nie przez posrednie strony. Mniejsze prywatne sklepy- nie sieciowki jedynie wywieszaja ogloszenia w oknach (+ jubilerzy, ksiegarnie, sklepy muzyczne) wiec zawsze miej CV pod reku chodzac po miescie. IT, Office, itp. Jedynie przez agencje. Page Personnel, Hays, itp. Wiekszosc agencji pracuje regionalnie I specyficznie jesli chodzi o zawody (Page szuka glownie do ksiegowosci I Adminu) wiec musisz zrobic mniej wiecej dobry research najpierw. Wysylajac odpowiedzi na ogloszenia giniesz w tlumie wiec najlepiej jest napisac do agencji bezposrednio- kontakt jest zawsze na ich stronie. Za darmo umowia sie z Toba na wizyte, zostanie przydzielony Ci posrednik, bedziesz mial z nim/ nia rozmowe (na ktora przygotowujesz sie jak na interview- wliczajac w to porzadny ubior). Im lepsze wrazenie zrobisz na posredniku, tym lepiej I szybciej znajdzie Ci prace. Ja nigdy nie czekalem dluzej niz 2 tygodnie I juz mialem min. 3 interview tygodniowo zaklepane. Chodzi o to ze powazniejsze firmy, sieciowki I korporacje maja podpisane umowy z agencjami na czesciowa wylacznosc, tzn ze sami nie moga sie glaszac bo to zlamanie warunkow umowy. To tyle, Powodzenia.

Gość gość
"Wysylajac odpowiedzi na ogloszenia giniesz w tlumie" no wlasnie :( szczegolnie to widac od lipca

Gość gość
Dlatego to agencja ma szukac Ci pracy- najlatwiej. Kontaktuj sie bezposrednio z agencja, bedzie o wiele latwiej. Powodzenia! Na pewno cos znajdziesz. Pracy jest sporo.

Gość gość
Dzieki! :) Ja tez sprobuje- brzmi sensownie, moze sie uda.