Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załatwiał sobie ktoś rentę z powodu schizofrenii?

Polecane posty

Gość gość

Jak to zrobić?

Gość gość
A można w ogóle?

Gość gość
Można, no chyba to utrudnia funkcjonowanie zawodowe. Czytałem, że tylko 2% schizofreników pracuje zawodowo. A ja mam zdiagnozowane od lat schizofrenie, zaburzenia obsesyjno kompulsywne, depresję. Jak ja mam kurwa pracować? Co mam umrzeć z głodu? Się wkurwię to wyjdę z siekierą na miasto, w pierdlu mnie będą karmić przynajmniej. Do Zusu pójdę połącze przyjemne z pożytecznym.

Gość gość
ja mam schizofrenię i wiem że nie ma szans na rentę a znajomy jest alkoholikiem, przepił wszystko i dostaje rente socjalna

Gość gość
mój ex ma ,a wcale nie jest z nim tragicznie,niestety nie chce sie z nim kontaktowac by sie dowiedziec jak załatwiał napewno trzeba polezec na oddziale

Gość gość
Renta na głowę? Było nie głosować na PO. Oni zrobili przesiew na komisjach ZUS i poodbierali renty.

Gość gość
Co za k***wski kraj. To się dla was poświęcę i pójdę z siekierą do ZUSu. Wyślę list do mediów i te k***y się w końcu zajmą problemem.

Gość gość
I co chuje. Inwigilujecie mnie więc srajcie się w majty. A jak mi któryś spróbuję wejść na chatę to skroję jak mięso na kebaba,