Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka metoda antykoncepcji

Polecane posty

Gość gość

No więc zamierzam iść z tym pytaniem do lekarza , ale kolejki są spore, więc się pytam tu bo chce się czegoś więcej dowiedzieć No więc chciała bym zacząć stosować antykoncepcję. Na pewno będę razem z chłopakiem używać prezerwatyw ale prócz tego chciałabym czegoś jeszcze. Tabletki i plastry odpadają, bo niestety zmiany hormonalne nie wpływające na mnie korzystnie. Czytałam jeszcze o jakiś czopkach i maścach plemnikobójczych, których używa się tuż przed stosunkiem Czy może ktoś się wypowiedzieć co jeszcze można zastosować? Czy stosował ktoś kiedyś te maści czopki?

Gość gość
No, więc nie zaczyna się każdego zdania od "No więc".

Gość gość
ja bym na waszym miejscu współżyła tylko w dni niepłodne. Bez problemu możesz je sobie wyznaczyć przy pomocy testera np Afrodyty na ślinę.

Gość gość
wszystko ładnie pięknie, ale czy taki tester sprawdzi się również w przypadku nieregularnych cykli.

Nawet jeśli każda z nas przedstawi wybraną przez siebie metodę antykoncepcji, to i tak decydujący głos w tej sprawie będzie miał Twój lekarz, który na pewno każe Ci zrobić badania, wypyta szczegółowo o stan zdrowia i zaproponuje odpowiednią formę antykoncepcji. Dla mnie to są tabletki (Vixpo).

Gość Tekkana
Dla mnie też. Nie ufam żadnym testerom itp. bo wystarczy przeziębienie i koncepcja pada. ;) Sama biorę limetic, bo jeszcze karmię córeczkę.

Gość gość
Obecnie przeziębienie nie stanowi problemu dla testerów czy komputerów cyklu. Ja mam to drugie, cyclotest i kiedy mam wahania temperatury on dla bezpieczeństwa wydłuża fazę płodną,

Gość gość
Ale bredzisz. Dużo ci płacą za post?

Gość gość
czemu sądzisz ze ktoś mi za to płaci? Piszę to, bo skoro używam tego urządzenia, to znam też zasadę jego działania.

Gość izaizaaa
Żadne komputery do mnie nie przemawiają, po badaniach lekarz wypisał mi Belarę bo ma najbardziej naturalny skład, nie powoduje tycia ani innych objawów ubocznych. jestem z tych pigułek zadowolona i nic mnie nie przekona do innych,

Gość gość
naturalne metody

Gość gość
Czy masz chęć na ruchoanie?

Gość gość
Izaa ja też biorę belarę i czuję się super. Wcześniej utyłam a teraz waga spada, ale nie spada libido. Dla mnie tabletki sa mega

Gość gość
Dobrze dobrane tabletki nie powinny powodowac złego samopoczucia. Dodatkowo można wspomagac sie osłoną do antykoncepcji Harmonella, która niweluje dolegliwości związane z zażywaniem tabletek anty.