Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neworder

Jak poderwać kobietę po 30stce?

Polecane posty

Gość neworder

Jestem nieco młodszy, mam 25 lat, ale mam duże ambicje. :) Rówieśniczki nie pociągają mnie tak jak zadbane, eleganckie kobiety po 30stce. Wychowywałem się wśród starszych kobiet, mam dwie starsze siostry i zazwyczaj przebywałem w towarzystwie kobiet. Może to bierze się stąd, a może stąd, że szukam czegoś innego, poważniejszego... Bądź co bądź nie będę się tutaj rozwlekać tylko spytam krótko - jak uwieść Was drogie, szanowne panie? Co lubicie, na co zwracacie uwagę i może przede wszystkim...czy przekonałybyście się na mały romans z młodszym, zadbanym mężczyzną?

Gość gość
acha te ambicje to poderwac 30

Gość neworder
Ambicje rozumiane jako starania, zabieganie. O taką kobietę z pewnością trzeba się bardziej postarać niż o rówieśniczkę czy młodszą bowiem ta pierwsza ma większe oczekiwania od partnera chyba nie? Ma być męski i z charakterem. Dobrze mówię?

Gość gość
po 30stce to mase księżniczek desperatek, trudne do poderwania nie są

Gość gość
Byś się zdziwił. ;) Gdyby to było takie proste to nie byłoby ciebie tutaj. :D

Gość gość
Mam 35 lat i fakt podobają mi się młodsi ale nie patrzę na nich jak na obiekt pożądania. Nie wiem co by musiał taki młodziak zrobić aby mnie sobą zainteresowac na tyle abym z nim mogła być. Nie wiem może dojrzałe podejście do życia. Szarmanckie i odpowiedzialne zachowanie, zaradność.

Gość gość
Ja raczej podejrzewałabym, że jesteś typowym prawiczkiem, który chce się na mnie pouczyć seksu i jeszcze myśli że mi to pochlebia. Żeby mnie zdobyć musiałbyś mi wybić z głowy ten stereotyp.

Gość gość
Chyba słowa "coś poważniejszego" i "mały romans" się wykluczają. Mam 36 lat, mój partner 27. Jest kreatywny, zaradny, dojrzały emocjonalnie, ma podobne pasje i tak, jak ja, lubi się czasem bawić jak szczęśliwe dziecko.