Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośćgościówa

Chcę za męża mężczyznę ze Skandynawii

Polecane posty

Gość Gośćgościówa

Facet ze Skandynawii to ideał: przystojny, wysoki, dobrze zbudowany, męski, pracowity i pro-rodzinny. Do tego z tego co słyszałam to są faceci z tamtąd są cudowni w łóżku, szanują kobiety, mają bardziej introwertyczny charakter i dbają o siebie (higiena, perfumy, ubiór). Takiego to mogłabym schrupać całego...

Gość gość
z tamtąd x A z tond nie chcesz?

Gość gość
nie, bo mieć za męża polaka-robaka to tak jak dostać raka 🖐️

Gość gość
To musisz tam jechać i sama sobie go poderwać, bo oni są leniwi... ale poderwać łatwo, wystarczy postawić im gorzałę, bo to alkoholicy :P

Gość gość
Polaka robaka? Znów temat wulgarnej i prostackiej kobiety. Omijam.

Gość gość
19:44 podszyw.

Gość gość
skandynaw przychodzi z pracy z wywalonym fiutem i każe ssać. będziesz ssać rano, w południe i wieczorem, a zerżnie cię, główne w tylną dziurę, jak mu się ssanie znudzi. poza tym, oni tam zazwyczaj walą się w pracy na potęgę, tzn w czasie przerwy obiadowej jadą do motelu i sie pitolą. jak chcesz mieć faceta, co będzie traktował cię jak szmatę to spoko wychod za skandynawa. ale oni niechętnie się żenią, głównie potrzebny im jakiś ryj do ssania.

Gość gość
Moj maz jest dunczykiem. Jest najlepszym facetem pod sloncem. Wysoki, wysportowany, kocha gotowac, sprzata, a w lozku- bajka. Kocham go do szalenstwa.

Gość A z B
Anders Breivik jest do wzięcia. Ale będziesz miała dużą konkurencję. Jak jesteś białą kobietą w typie nordyckim z przekonaniami narodowymi to wal jak w dym!

Gość gość
W Skandynawii kazdy placi za siebie. Wez dziewczyno lepiej wyjedz z kraju i wylacz filmy i wikingach itd.

Gość gość
Tu autorka. Do 08:27- ja uwielbiam seks i nie będę miała problemu z ssaniem mu kilka razy dziennie. Jeśli kobieta uważa, że seks to przykry obowiązek niech się odwali od facetów i idzie do zakonu.

Gość gość
gość dziś Jak lubisz byc szmata to nie mozesz byc z Polamiem bo Polacy szanuja kobiety

Gość gość
13:38 Czyli według Ciebie kobieta, która sprawia przyjemność swojemu partnetowi jest szmatą? ;)

Gość gość
gość dziś Jesli nie widzisz roznicy miedzy partnerka +seks a baba ktora jest worem na sperme to nawet nie bexe rozwijam wypowiedzi bo to za wysoki poziom dla ciebie babo

Gość gość
no tak a Polacy tak szanuja kobiety ze hoho:o

ja bardziej islandczyka poznalam w czasie urlopu fajnego ,sympatycznego mena ,moze tym razem klapnie:))

Gość gość
19:55 Widzę, że masz jakieś trudne, życiowe doświadczenia. Nie pomogę Ci, bo od tego są specjaliści, ale jeśli sama godzisz się żeby traktowano Cię jak szmatę to się nie dziw, że właśnie tak Cię facet traktuje. Ja, jeśli widzę, że partner mnie nie szanuje to odchodzę, a robienie mu loda kilka razy dziennie nie uwłacza mojej godności.

Gość gość
20:08 A opowiedz dokładniej o nich.

Gość gość
To ja jestem szczesciara , mam meza szweda , wysoki , szczuply , nie wylysialy , biega cwiczy , sprzata i razem ze mna gotuje , wlasnie czaje sie na niego bo chce mi sie dzisiaj wyjatkowo bzykac ;) tak juz sobie z nim siedze 16 lat :)

Gość gość
Do MMartha: a jaki jest ten Islandczyk? Mało się mówi o mieszkańcach tego kraju.

Gość gość
mieszkam w skandynawii jakis czas, i nie wiem kto wam tych głupot nagadał o skandynawach. Są leniwi, czy przystojni??? W polsce mozna wielu spotkac lepszych a moja kolezanka hillewi z szwecji ma męza Polaka.

Gość gość
myslisz ze jedynie fakt ze ktos jest szwedem/norwegiem/finem/dunczykiem/islandczykiem czyni z niego przystojniaka 10/10 bez grama nadwagi?chcialabym zeby to byla regula dotyczaca kazdego bez wyjatku fakt ze podnosza poprzeczke, w PL nie ma 10/10, najwyzej 7/10 i to malo.duzo ze skandynawow by sobie podnioslo o pare pkt jakby schudlo i sie odstrzelilo na blysk, Polak nie da rady powyzej tych max 7, nawet jak ma gust co do ciuchow, perfum i fryzu

Gość ggggooooc
gość dziś , chyba sie dlugo bedziesz czaic, wg oficjalnych statystycznych, w krajach polnocnych srednia to raz na 2 tyg.nie wiem czy to duzo czy malo, ocencie sami, nie znam sredniej w PL