Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w młodszym

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie ja mam 31 lat on 26, nie mogę przestać o nim myśleć ja jestm w związku on ma kobietę, nie wiem nawet czy z wzjamnością ale czuję, że on coś robi w tym kierunku ja to ucinam, ale nie mogę przez to już być z moim factem, po prostu nie. To jakaś obsesja, nie mogę się pozbyć uczucia że to ten jedyny jednocześnie każde jego próby zbliżenia ucinam, albo celowo robię z siebie idiotkę tylko dlatego, że czuję się w obowiązku zostawić mojego mężczynę ze świadomością, że zrobiłam wszystko dla tego związku i odchodzę tylko do samotności, chyba całkiem zgłupiałam(nie mam dzieci jakby co). Nie wiem co robić pomocy

Gość Chomiczekk
Nie rób tego, nie rozbijaj komuś związku. Pomyśl co będzie czuł twój chłopak i tamta kobieta, na pewno będą mieli żal do ciebie, chyba lubisz odbijać innym partnerów (taka zabawa?)

Gość Chomiczekk
Ja też lubiłam ale dostałam nauczkę, zapłaciłam za swoje rozrywki kilkoma latami rozwalonego życia.

Gość gość
nie robię tego, ale nie mogę przestać o nim myśleć jednocześnie nie chcę być już z moim obecnym partnerem(nawet za cenę samotności) i szczerze mówiąc, wydaje mi się że nie mogłabym się w kimś zakochać gdybym kochała jego

Gość gość
A co Chomiczku maszna myśłi co zrobiłaś?

Gość gość
zwykle kobiety zakochują sie w starszych bo sa dziwki a mezczyzni w mlodszych bo sa pedofile

Gość gość
no cóż zaakochałam się w młodszym... znacie kogośkomu taki związek się udał?

Gość Chomiczekk
Małe różnice wieku do 3, 4 lat w obie strony są ok ale wśród osób wolnych, mało jest wolnych, że trzeba komuś włazić na trzeciego w związek? Zastanówcie się nad sobą.

Gość gość
w sumie dlaczego nie jeśli to jest szczere uczucie a związki nieudane?

Gość gość
Moj brat ożenil sie z kobietą starszą od siebie o 6 lat.Mają 3 dzieci.a moja kuzynka ma meza o 8 lat mlodszego i mają 2 dzieci.zwiazki sa udane i nie narzekaja na różnice wieku.kwestia dobrania sie ludzi.