Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciolka..

Polecane posty

Gość gość

Kocham swoja przyjaciółkę. Widzialem się z nią tylko raz, a znamy sie juz 1.5 roku. Nie mogę słuchać o tym, że się zakochała, albo poszła na randkę. Skręca mnie w środku i jestem o nią zazdrosny. Myslę, że lepiej by było żebym jej nie poznał, a teraz nie widzę już zycia bez rozmowy z nią. jak życ ...

Gość gość
Dziewczyna wie, że ją kochasz i opowiada Ci o swoich uczuciach do innych? Po co Ci taki sadomaso friendzone, przecież to przedłużanie Twojego cierpienia. Skoro ona nie odwzajemnia Twoich uczuć, to lepiej dla Ciebie byłoby zerwać z nią kontakt niż się tak męczyć.

Gość piwkująca
powiedz jej co czujesz do niej i w lewo lub w prawo

Gość gość
Nie wie co czuje. Mieszkamy w roznych miastach. Mysle, ze nie traktowala by mnie poważnie. Wydaje mi się też, że przyjaźn to wszystko tutaj, ale ja jakoś nie mogę się z tym pogodzic :) Nie ma dnia żebym o niej nie myślał, nie potrafię skupić się na niczym gdy jestem w domu, jedynie w pracy jakoś zapominam :(

Gość piwkująca
to zrób co napisałam

Gość gość
aktualnie nie wiem czy to ma sens, jest zakochana i ma nadzieje, że coś z tym chłopakiem będzie ;c

Gość piwkująca
ma sens bo jak powie, że "sorry" to masz argument aby ją wymazać z pamięci - choćbyś nie chciał. A tak to się bronisz i trwasz w sytuacji nic nie robienia - braku kroku naprzód.

Gość gość
Boje się i prawie mam pewność, że to tylko przyjaźn i nigdy nic więcej. My sie znamy tylko wirtualnie.. raz się spotkaliśmy. Tylko ja się chyba zakochuje przez internet :o

Gość piwkująca
im szybciej to wyjaśnisz tym lepiej dla ciebie..... wbrew pozorom kobiet wolnych jest wiele....

Gość gość
Nie ma sensu. Ona myśli o innym. Jeśli się zgodzi to tylko dlatego, że z tamtym jej nie wyjdzie.

Gość piwkująca
to od jutra "zapomnij" - skasuj maila, telefon w komórce itd... im szybciej tym lepiej

Gość gość
Tutaj ktos sie pode mnie podszyl :) Chodzi o to, że ja mam cos takiego w sobie, że zadna mi się nie podoba tak jak ona (mimo tego, że nie jest to szczupla wysoka piękność) Jest niska i wyglada przecietnie, a mimo tego podoba mi się strasznie (To przyszlo z czasem) Nie chce tracic z nią kontaktu, nie potrafię, ale pewnego razu gdy wyznam jej co czuję, a los potoczy się w złą stronę to jakoś będę musiał o niej zapomnieć, nie wiem jak to zrobie, ale będe musiał.

Gość piwkująca
to zrób to szybko...

Gość gość
Jakby to było takie proste jak pisanie :) Poza tym z niej taka osoba, że rzadko pisze pierwsza. Jak ja nie napiszę (tak jak dzis) to się nie odezwie, ale nie zawsze.. Wyżalam się na forum, bo nie radze sobie z tą sytuacja :P

Gość piwkująca
szczerze - wypij 3 kieliszki wódki, po 15 minutach napisz maila w 5 minut i wyślij - nie warto więcej myslęć..... tak wiem niezdrowe itd ale co c***ijaczka ma napisać:)

Gość gość
ile masz lat jesli mogę spytac? :)

Gość piwkująca
00:18 - ile lat ma autor autor?

Gość gość
ile lat masz Ty :)

Gość piwkująca
28

Gość gość
Tak pytam z ciekawości, ja dopiero 21, więc moze nie jestem zbyt dojrzały emocjonalnie i to dlatego takie to dla mnie trudne :)

Gość piwkująca
no problem:) - moim zdaniem tym bardziej nie masz się czym przejmować - jeszcze niejedna moze Tobie się trafić. Tym bardziej sprawnie zerwij!

Gość gość
Nie chcesz moze pogadac na gg, albo czyms ? :) Wiem, ze jestem sporo mlodszy, ale to tylko rozmowa :)

Gość piwkująca
gg nie mam - może mail? - chodzą szybko

Gość gość
To podaj :) napiszę

Gość piwkująca
gochagocha84@o2.pl

Gość gość
Odezwę się za 30 minut :)

Gość gość
Jest niska i wyglada przecietnie, cc po chuyu milosc. zakochana osoba zapytana o wyglad obiektu westchnien zawsze powie ze ach i och. daj lasce spokoj bo dobrze wyczula, ze jestes typem muflona.

Gość gość
:) Dla mnie jest przepiękna. Nie rozumiem dlaczego doszukujesz się tutaj podtekstów.

Gość gość
oj jest, tak jak dla rodzicow jest przepiekne dziecko z wodoglowiem/downem/ rozszczepieniem podniebienia. wiadomo kocha sie bo swoje. i nigdy sie nie powie zlego slowa, ze brzydkie czy maly potworek