Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 dni spóźnia sie miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Witam. A więc jak w temacie 6 dzien opóźnia mi się miesiączka. Jestem w trakcie brania gynalgin dopochwowe. Czy to moze byc przyczyną opóźnienia ? Dodam jeszcze ze staramy sie z partnerem o dziecko i robilam test w drugim dniu spóźnienia i wyszedł negatywny. W dodatki rzuciłam palenie i troche nerwów miałam teraz :) nie zapowiada sie na tą miesiączkę bo nic mnie nie boli tak jak zawsze. Warto isc do ginekologa ? Czy jeszcze poczekać ?

Gość gość
Mnie też często zdarza się że mam opóżniony okres ale u mnie to norma,matka mówi że wszystko unormuje się z czasem więc na razie nie panikuję ,zresztą lekarz też mi oznajmił że taka już moja uroda.

Gość gość
No ja miałam jakieś opóźnienia ale to bylo kwestią 2 dni a ostatnie miesiące to wgl miałam jak w zegarku kazdego 13 - tego dnia miesiąca

Gość gość
Podbije wątek może ktoś coś ?

Gość gość
przyczyn spóźnienia okresu może być wiele. Może po prostu przesunęła Ci się owulacja? wyznaczasz ją sobie?

Gość gość
nie jestem autorką tematu, ale mam pytanie. Spóźnia mi sie okres 2 tygodnie. od 3 miesięcy obserwuję swój śluz, w tym cyklu nie zauważyłam śluzu płodnego. Czy to znaczy ze miałam cykl bezowulacyjny? nie jestem w ciaży, bo od 4 miesięcy nie współzyłam.

Gość gość
mozliwe. Albo przesunęła Ci sie owulacja, a ty mogłaś coś źle zinterpretować. Właśnie dlatego warto potwierdzać czymś swoje interpretacje. Bardzo dobre są testery na ślinę np Afrodyta.