Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tegendo

Mój mały twardziel... polecany dla Pań z Krakowa

Polecane posty

http://images76.fotosik.pl/827/48f5821a53ba8b12med.jpg Jeśli podoba Wam się k***sek na zdjęciu i macie ochotę na udział w mojej fantazji.... to maila mam takiego samego jak login: tegendo (małpka) wp (kropka) pl Marzy mi się spotkanie dziś wieczorem z kobietą, która lubi patrzeć, z kobietą, która pójdzie ze mną na kawę w kubku na wynos na Kazimierzu, a potem udamy się na spacer w mniej lub bardziej ustronne miejsce (zależne od tego jak bardzo nieprzyzwoicie szalona jesteś ;) gdzie będę mógł pokazać Ci mojego małego klejnotka, a Ty zachęcisz go do pobudki ukazując rąbek piersi, a następnie będziesz zachęcała mnie do masturbacji dla Ciebie, a na końcu pozwoli mi trysnąć na Twoje pończoszki. taką mam szaloną wizję trzydziestolatka, dodam że w związku małżeńskim i również z tych powodów nie interesuje mnie seks. Nie chcę ryzykować zdrowia swojego i żony, a ponieważ mam ciarki na całym ciele jak wyobrażam sobie taką sytuację, więc chciałbym spróbować. W założeniu to jednorazowe spotkanie, ale jeśli masz fantazję i nie zabraknie nam kreatywności to możemy co jakiś czas w podobnych klimatach się spotykać. Ty Pani, ja Twój sługa. Napisz szybko, proszę pomoż mi, żebym nie spędzał tego wieczoru samotnie. 36 lat, 188 wzrostu, 80 kg, 14 cm ;-)

Gość gość
co na to zona azora z ruczaju? lubisz trzepac po kubkach od kawy :D tak zarabiasz na Kazimierzu :D

Gość gość
wez s********j bo cie wybebesze jak spotkam

Gość gość
Biedna ta twoja żona, takiego kogoś mieć kto rozdaje swoje ciało do oglądania innym kobietom....

Gość gość
to ty woytku? jesli tak to jest mi ciezki wstyd. dzieci zostaja ze mna. nie pozdrawiam x zona

Gość gość
KatastrofA