Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka jest prostytutką !

Polecane posty

Gość gość

Moja córka ma 14 lat, i niedawno znalazłam jej nowe rzeczy : ciuchy, biżuterię i nowy telefon. Później przyznała się do tego jak z nią rozmawiałam. Co ja mam teraz robić ? Czy poniesie jakieś konsekwencje ??

Gość gość
przykro mi ale kazdy - poczawszy od dziecka - chce zyc na dostatnim poziomie, dlatego uwazam ze niezbyt zamozni ludzie nie powinni miec dzieci, bo te biedaczyska sa potem do takich rozwiazan popychane przez pragnienie posiadania roznych fajnych rzeczy;/

Gość gość
To, czy poniesie jakieś konsekwencje, zależy tylko od Ciebie. A prawdę mówiąc konsekwencję mogą ponieść również jej "partnerzy", czyli dorośli mężczyźni, którzy płacą za seks z osobą małoletnią.

Gość gość
Jak wyżej. ;) Jak ich wskaże to mają przerąbane a w pudle jeszcze bardziej.

Gość gość
Właśnie nie chce mi powiedzieć z kim to zrobiła, to jest ten największy problem :( Jak ją namówić do tego żeby powiedziała kto to był ? Mam pustkę w głowie... Nie mam już pomysłów

Co to za matka ze nie da corce zarobic na telefon.corka niech sie bzyka puki mloda kasa zawsze potrzebna

Gość gość
Nie moglas jej kupic telefonu ? :D:D Widac, ze patologia Nawaliłaś

Gość gość
pewnie mloda to galerianka xd

Gość gość
Nie wiem czy to ważne, ale paragony na posiadane przez córkę rzeczy znalazłam w aktówce męża. Myślicie, że on wcześniej odkrył tę straszną prawdę i głowi się, jak mi powiedzieć, że córka się puszcza za pieniądze? :classic_cool:

Gość gość
Przeciez widac ze prowo... Nie karmcie trolla

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
Patologia

Gość gość
"""Nie wiem czy to ważne, ale paragony na posiadane przez córkę rzeczy znalazłam w aktówce męża. Myślicie, że on wcześniej odkrył tę straszną prawdę i głowi się, jak mi powiedzieć, że córka się puszcza za pieniądze? cool.gif""" Bardzo proszę o nie robienie sobie z tego żartów ! To jest poważny temat ! Ja tu się zastanawiam co zrobić a wy robicie sobie żarty..