Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klawiaturka125

Fatalne zajęcia. ..Co zrobić?

Polecane posty

Gość Klawiaturka125

Witam! Borykam  się aktualnie z małym problemem , jedni pomyślą ze blachostka ale ja nie wiem co robić.  Zapisałam się 4 miesiace temu na zajęcia językowe do szkoły językowej.Grupa liczy w sumie 3 osoby ale nie podpisywał żadnej umowy. Na początku zajęcia mi się podobały,  raz w tygodniu po 1.5 h. Jednak od pewnego czasu zauważyłam że one niestety prowadzą do nikąd.Sa prowadzone przez naitiva  który nie potrafi za dobrze po polsku  mówić i nie ma doświadczenia w tłumaczeniu. Jest to język egzotyczny wiec wiem ze poziom nauczania jest bardzo istotny ( sama jestem po japonistyce). Nauczyciel jest bardzo miły i nie mam serca powiedzieć mu to w twarz ze rezygnuje z zajec bo nie potrafi uczyć.  Czy moglibyscie mi doradzić jak to " ladnie" ubrać w słowa?  Aktualnie pracuje na pełen etat a zajęcia miały być urozmaiceniem ale niestety nie podoba mi się sposób prowadzenia zajęć

Gość gość
Chcesz mu to w erotyczny sposób powiedzieć?

Gość gość
Zrób mu loda, a potem powiedz, że musisz odejść bo nie czujesz się komfortowo w tej sytuacji i musisz zrezygnować.

Gość tage
Co doradzić takiej fujarce, klawiaturce jak Ty? Płać mu dalej z dobrego serca za to, że jest miły. 😴