Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazyliscie,że bardzo zamożni ludzie rzadko uwidaczniają marki swoich ubrań i

Polecane posty

Gość gość

Butów? Zauwazylam,ze na pewnym poziomie faceci nie lansuja się sportowymi butami,noszą je jedynie na sport,a na co dzień nawet jak maja sportowe ciuchy to bez żadnych logów. Natomiast klasa średnia i biedota uwielbia wszelkie loga i znaczki.

Gość gość
no bo bogaty właściwie nie lubi szpanować bo po co szczuć oczy majątkiem, jeszce jakieś zbiry napadną albo inna mafia sie zainteresuje, tylko polaczek cebulaczek musi z najkami chodzić na połowie brzucha zeby wszyscy z daleka widzieli jaki z niego polski "Pan" :o właściciel szwedzkiej IKEI multimilarder chodzi skromnie ubrany a jeździ od 20 albo nawet 30lat jednym i tym samym samochodem Volvo, bo jak twierdzi samochód to tylko rzecz użytkowa ma go pomóc przemieścić z punktu A do B a nie żeby sie lansować, poza tym jak sam stwierdził, samochód ma się dobrze, nie psuje mu się więc po co go zmieniać.

Gość Princessinthesky
Bo bogaty szpanuje Louis Vuitton, Pradą , Gucci, Armani, itd. A nie nike czy adidasem.

Gość gość
To nie zależy od zamożności. Mi się nigdy nie podobały ubrania z widocznym logo, może jestem zarozumiała ale zawsze tego unikałam bo to tak jakbym robiła firmie darmową reklamę.

Gość gość
bo poza kasą jest jeszcze cos takiego jak klasa i gust, a to nie zawsze idzie w parze, ale inna sprawa, ze nikt normalny nie nosi stroju sportowego poza sytuacjami do tego adekwatnymi- niezależnie od tego jakiej on jest marki.

Gość gość
A kim ty jesteś że myślisz że ktoś by ci za to płacił. Ochłoń szaraczku.

Gość gość
A kim ty jesteś że myślisz że ktoś by ci za to płacił. Ochłoń szaraczku. że niby taka piękna, czy cóś :D

Gość gość
>>>>>" to bez żadnych logów" Polska języka być bardzo trudna.

Gość gość
gość dziś gość dziś Przecież zaznaczyłam że może wynikać to z mojej zarozumiałości :) Zluzujcie poślady.

Gość gość
ale racja, Cejrowski właśnie kiedyś o tym gadał, że te ubrania są tyle samo warte co te inne typu "no name" bez loga za 2-3 krotnie mniejsze pieniądze, bo to wszystko nawet z tych samych chińskich fabryk leci na rynek, ale debile płacą kupe kasy bo widzą znaczek i sie nim jarają:D a jeszcze przy okazji robią darmową reklamę tym firmom, a za takie coś to wlasnie ta firma powinna płacić, ale po co jak doi frajerów z kasyi ci sie jeszcze z tego cieszą:D

Gość gość
że te ubrania są tyle samo warte co te inne typu "no name" bez loga za 2-3 krotnie mniejsze pieniądze a to już nie do końca, buty ze skóry , porządnie klejone i szyte i z dobrego surowca ponosisz dłużej i wygodniej niż cos z tzw mielonki (przemielonych odpadów skór) czy tworzywa, sweter z wełny będzie dłuzej słuzył, lepiej grzał i bedzie słuzył lata, a juz taka anilana posłuży ci sezon- a jak ta wełna będzie kaszmirowa to możesz mieć rzecz doskonałej jakości na lata. Tyle ze trzeba pamiętać, ze marka sama w sobie nie zawsze gwarantuje jakość, może być cos firmowego i koszmarnie drogiego a kiepskiego jakościowo. Trzeba jeszcze sie znać na tym jak to jest szyte, jakie sa róznice w jakości materiałow itp.

Gość gość
Pamiętam jak mój znajomy jadł przez miesiąc chleb z masłem zeby kupić markowe spodnie. Nie lubię wydawać dużo na ubrania. To tylko rzeczy, mają być funkcjonalne i wygodne. To co jest ładne a niewygodne nie ma y mnie szans. Szczególnie w przypadku ubranek dziecięcych. A jeśli coś ma duży znak firmowy to odpada. Metki też odcinam...niedawno byłam na weselu, dziewcZynka miała specjalnie wywinietą metkę h&M...żenujące...

@ gość dziś Zauwazylam,ze na pewnym poziomie faceci nie lansuja się sportowymi butami,noszą je jedynie na sport,a na co dzień nawet jak maja sportowe ciuchy to bez żadnych logów. Natomiast klasa średnia i biedota uwielbia wszelkie loga i znaczki. x Człowiek zamożny jest prawie zawsze człowiekiem wykształconym, a więc i inteligentnym. A który inteligentny człowiek będzie chciał robić za czyjść darmowy słup reklamowy? Żaden. Tylko idiotyczna młodzież sterowana medialnie przez jest w stanie zachwycać się logiem adisrasa czy innego najka-srajka. Pisałem o tym szerzej tu: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/ile-z-was-robi-za-darmowe-slupy-reklamowe-p_6540520

Gość gość
gość dziś Skórzane buty czy wełniane swetry bardzo rzadko mają widoczne logo. W lepszych jakościowo rzeczach jest ono najczęściej tylko na dodatkach jak wspomniany LV.

Gość gość
Logo marek pokazują tylko nowobogaccy bo się chwalą

Gość gość
Ja to widzę głównie u dzieci i młodzieży, no może dwudziestoparolatków.

Gość gość
gość dziś Skórzane buty czy wełniane swetry bardzo rzadko mają widoczne logo. W lepszych jakościowo rzeczach jest ono najczęściej tylko na dodatkach jak wspomniany LV. a to juz róznie skarbie, oj róznie. Zalezy od firmy.

Gość gość
Ludzie zżyci z kasą od pokoleń nie mają potrzeby lansu, to domena wszelkiej maści nowobogackich, celebrytów i innego robactwa zachłyśniętego dopiero co zdobytymi pieniędzmi. Czy taka królowa angielska czy jakakolwiek inna nosi ubrania z metkami? Mają swoich krawców i o żadnej marce nikt nawet nie słyszał.