Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkaniaxc

Nowe mieszkania, gdzie?

Polecane posty

Gość papi

Świetnym miejscem zakupu mieszkania dla młodych ludzi są projekty Family House. Oferują mieszkania w bardzo dobrej lokalizacji oraz przepięknej okolicy. Zielone tereny idealne miejsce dla aktywny osób oraz miłośników zieleni. 

Zgadzam się w stu procentach z poprzedniczką. W Family House, mają serio świetne inwestycje. 

Jak dla mnie gdańsk fajnie wypada, od urodzenia tu mieszkam i ma na prawde swietny klimat

Gość Maciej

Cos w tym jest, nawet rozważaliśmy niedawno z zona czy mieszkanie kupic w gdańsku czy sopocie ale jednak jakos wybraliśmy gdańsk i inwestycje polnord studio morena, tym bardziej ze przy tym mieszakniu jest lepiej rozwinięta komunikacja miejska a nasze dzieci sa już dość duże i poruszają się raczej same po miescie wiec to sporo nam ułatwi

Gość orlas

polecam rozjerzeć się we Wrocławiu,. Ja dostałam we Wrocławiu fajną ofertę pracy i przenosiłam się tam kilka meisięcy temu. Super miasto, dużo się dzieje i atmosfera jest świetna. Z mieszkaniem nie było problemu, z poelcanie ode mnie z koleżanki z korporacji zgłosiłam się do spd nieruchomości i szybko znaleźli mi fajne mieszkanie i w dobrej cenie. Formalności wzięli na siebie, mieli dużą bazę ofert, więc sprawnie uwinęłam się z poszukiwaniami. 

Gość sarrka

orlas a kto był Twoim agentem? Mi w kupnie mieszkania pomógł Pan Jakub Boroński z sdp. Złoty człowiek, bardzo doświadczony.

Gość slawek

też pomagał mi Pan Jakub Boroński z sdp. Bardzo szybko udało mi się kupić mieszkanie, szybko poszło 🙂