Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o Szczawnicy

Polecane posty

Gość gość

Chciałam wybrać sie na kilka dni do Szczawnicy(pierwszy raz),ale boję się rozczarowania.Niedawno byłam w Zawoi-jak dla mnie za spokojnie ,za cicho,wszędzie daleko,za mało punktów gastronomicznych-ale to moje zdanie i nie każdy musi się z tym zgodzić:-).Bardzo proszę o podpowiedz,gdzie ewentualnie można wybrać się ,aby pochodzić po górach,pozwiedzać (w Zakopanem i Karpaczu już byłam kilkakrotnie i było super!),może są jakieś fajne miejsca godne polecenia?Z góry dziękuję:-)

Gość gość
Szczawnica jak na mój gust bardzo urocza miejscowość.Jest obszerny bulwar nad rzeką z dużą ilością rozrywek szczególnie wieczorem wszędzie blisko.spŁyw Dunajcem piekne widoki, z Sokolicy np.Przełęcz Homola itp.Polecam! :D

Gość gość
Również uważam, że Szczawnica to bardzo piękna miejscowość. Byłam tam w zeszłym roku z mężem i bardzo nam się podobało. Myślę, że wrócimy tam jeszcze kiedyś. Uważam, że spodoba się Tobie w tej miejscowości. Noclegi w Szczawnicy znalazłam na stronie http://otonoc.pl/noclegi-Szczawnica bardzo spodobała mi się ta strona jest tam bardzo dużo ciekawych ofert.