Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulatestuje

Le Petit Marseillais

Polecane posty

Gość paulatestuje

Jestem ambasadorką Le Petit Marseillais po raz pierwszy, ale muszę stwierdzić, że są naprawdę fajne. Poniżej opinia na temat testowanych przeze mnie kosmetyków. Le Petit Marseillais - Masło Shea i Akacja - Pielęgnujący krem do mycia, to ten produkt najbardziej przypadł mi do gustu, ma rzeczywiście kremową konsystencję i bardzo lekki kremowy zapach, a do tego bardzo nawilża ciało- po prostu cudo. Le Petit Marseillais - Masło Arganowe, Wosk Pszczeli i Olejek Różany - Pielęgnujący balsam do mycia- Jest to drugi na mojej liście ulubiony produkt z listy LPM. Intensywnie nawilża, również podobnie jak krem ma delikatny zapach i konsystencję balsamu. Le Petit Marseillais - Framboise & Pivoine (Malina i Piwonia) - Kremowy żel pod prysznic- również jak wcześniejsze zapachy ten żel ma coś w sobie. Choć jest u mnie na trzecim miejscu nie jest zły. Ma słodki zapach Maliny i Piwonii odpowiedni właśnie dla osób które lubią słodkie owocowe zapachy. #AmbasadorkaLPM

Gość gość
wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!!

Żel pod prysznic malina i piwonia urzeka swoim owocowo-kwiatowym zapachem. Po jego otwarciu czuć cudowną malinkę wymieszaną z kwiatowym aromatem, która przenosi nas w letnie klimaty. Sam żel bardzo dobrze pieni się i wystarczy tylko jego niewielka ilość aby nasza skóra była dobrze oczyszczona i odświeżona. Nie wysusza skóry ale również i specjalnie nie nawilża jej. Nie jest to wada, gdyż skórę nawilżamy innymi kosmetykami. Pielęgnujący balsam do mycia z masłem arganowym, woskiem pszczelim i olejkiem różanym zawiera cenne składniki, które mają właściwości nawilżające, odżywcze i regenerujące. Dzięki nim balsam jest delikatny i bardzo dobrze oczyszcza i nawilża ciało. Otula pięknym zapachem olejku różanego, który utrzymuje się jeszcze długo po kąpieli. Musze przyznać, że balsam ten bardzo przypadł mi do gustu. Pielęgnacyjny krem do ciała z masłem shea i akacją bardzo dobrze pielęgnuje suchą skórę. Zawarte w nim masło shea nawilża i natłuszcza nasze ciało, jednocześnie regenerując je i odżywiając. Natomiast akcja nadaje mu piękny zapach. Krem ma bardzo fajną konsystencję, dobrze pieni się. Skóra po nim jest jedwabiści gładka i pachnąca. Przy mojej suchej skórze krem bardzo dobrze spisuje się, ale oczywiści w połączeniu z dobrym balsamem do ciała. Podsumowując to wszystkie trzy kosmetyki niewątpliwie mają piękny zapach, dobrze pienią się i dzięki temu są bardzo wydajne. Skóra po nich ładnie pachnie, jest odświeżona i oczyszczona. Na pewno nie są to kosmetyki po których nie musimy sięgnąć po balsam nawilżający. W jakimś stopniu nawilżają skórę, ale w połączeniu z balsamem dają dopiero cudowny efekt. Kąpiel z nimi to sama przyjemność. Jestem pewna, że zagoszczą u mnie na stałe.

Gość hizabela
Balsam do mycia bardzo pięknie pachnie woskiem pszczelim połączonym z olejkiem różanym. Nie jest za mdły i to mi się podoba.Balsam do mycia ma ładną, plastikową buteleczkę, która łatwo mieści się w dłoni. Podczas aplikacji balsam wspaniale się pieni, ma gęstą, kremową konsystencję, pieści całe ciało i relaksuje mnie. Po kąpieli skóra staje się jedwabiście gładka, miękka i jędrna. Jest zadbana, nawilżona i pokryta ochronnym olejkiem.Do tej pory nie spotkałam tak rewelacyjnego kosmetyku do mycia. Na pewno będę go używała i chętnie sięgnę po inne kosmetyki Le Petit Marseilliais, aby przekonać się o ich właściwościach i zapachach. Polecam, bo warto niewielkim kosztem zadbać o swoją piękną skórę. #AmbasadorkaLPM