Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati Pati WB

popełniam błąd jestem załamana

Polecane posty

Gość Pati Pati WB

Na wstępie pragnę powiedzieć ze do końca życia będę żałować swojej decyzji która wtedy wydawała mi się dobrą ale na ta chwile był to największy błąd mojego życia Zostawiłam mojego chłopaka dla jego przyjaciela. Tak wiem jestem tą najgorsza. Tęsknię za nim od roku ale on już ma żonę i dziecko. A ja zostałam z tym jego przyjacielem który jest największym utrapieniem mojego życia. Nikt z mojej rodziny go nie toleruje mądrzy się i uważa za najmadzejszego człowieka na ziemi . Kłótnie są u nas na porządku dziennym. Albo się kłócimy albo poprostu ze sobą nie rozmawiamy. Mieszkam ponad tysiąc km od domu rodzinnego. Chce się wyzalic bo tak na prawdę przed wszystkimi udaje że jestem szczesliwa. A tak nie jest już od dawna

Gość gość
Widziały gały co brały :D

Gość gość
No coz to rzuc go i zacznij zycie od nowa. Jedyne wyjscie

Gość gość
Rozejrzyj się. Chłopaków na świecie jest sporo. Może wpadnie Ci w oko jakiś inny, z którym będziesz szczęśliwsza.

Gość gość
I co ja ci poradzę? Widocznie wyswiadczylas mu przyszluge zostawiając go dla lepszej od ciebie

Gość gość
gdybys go nie rzucila to bys tesknila za przyjacielem

Gość gość
moj przyjacielu byles mi naprawdę bliski, dałem ci szpare, dałem ci spokoj, zony nie dałem, zone wziałes sobie sam x dał szpare, dal spokoj, zony nie dał juch!