Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 19

piersi w młodym wieku i ciąża

Polecane posty

Gość gość 19

Otóż, majac 17 lat zaszlam w ciążę. Nigdy nie narzekalam na kształt moich piersi (ladne 75b). Po krótkim czasie karmienia moje piersi stały sie obwisłe, rozmiar mniejsze i właściwie to nieladne. Dziewczyny? Czy ze względu na moj młody wiek, piersi pomimo ciąży mogą jeszcze urosnac lub chociaż wrócą do poprzedniej formy?

Gość gość
wiek nie ma nic do rzeczy

Gość gość
Już takie zostaną. Mi też mocno urosły w ciąży i okresie laktacji. I niestety mocno obwisly

Gość gość
Nie ma szans raczej... takie uroki ciąży

Gość gość
Na takie "uszy jamnika" kolejnego tatusia raczej nie załapiesz :P

Gość gość
Polece Ci serum do piersi z eveline. W rossmanie placilam za niego okolo 16 zł i powiem szczerze. Zajebyste! Ujędrnia i modeluje, ale ten push up to chyba kit. Na male piersi zadziała, na duże wątpie.

Gość gość
nieźle ciąża w tym wieku a jeszcze ci się cyce marza.. dorosnij dziecko. zajmij się malenstwem a nie piersi ci w głowie..

Gość gość
21:18 A Tobie sie "cyce" nie marzą? Nie no, bo przecież masz macice zamiast mózgu i Twoj mąż, Twoje ciało, piersi są kompletnie nie ważne. Nic dziwnego, że potem łażą takie grube krowy z tlustymi wlosami zwiazanymi z tylu. Spodenki po kolana, luźny t-shirt i trampki. Nie wspomne o makijażu. Takze w tym wieku zaszłam i wygląd zawsze był dla mnie ważny i jest do dziś. Skonczylam studia, mam dobra prace, prawko, samochód, własne mieszkanie i szczesliwa rodzine. A i tu zaznacze, ze zaspokojonego, dumnego męża.

Gość gość
A skąd wiesniaro wiesz że mam chociaż by deko nadwagi? Myślisz tylko że grube mydła racjonalnie? Dzieckiem się zajmij było się nie puszczać tfu! !!!!

Gość gość
rozmiar mniejsze? czyli ich praktycznie nie ma? bo już 75B to maleństwa straszne, a 75A to niby tylko 2 cm mniej, ale przy takiej wielkości to ogrom...

Gość gość
A skąd Ty wiesz, że jestem wieśniarą? Akurat mieszkam w mieście :) Gdybys była mądra to wiedziałabyś, że wygląd dla każdej kobiety jest ważny (nie wliczając macicomózgów oczywiście) Zasugerowałaś, że kobieta ma wybić sobie z głowy swoj wyglad i ma sie zajac dzieckiem. A to ewidentnie świadczy o tym, że masz macice i kupki zamiast mózgu. Nie jestem autorką tematu, więc sie ode mnie odwal i wracaj na kase, albo do garów i mopa kuro.

Gość gość 19
Kazdy ma inne priorytety. To chyba logiczne, ze pomimo pracy nad dzieckiem, chcialabym, żeby moje piersi, cialo wróciły do normy. Każda kobieta po ciazy tego chce. Jeszcze jedna rzecz, nie polecam od razu stawiać tezy, ze ktos kto ma dziecko za mlodu "sie puszcza". Nie wiesz jak bylo, wiec akurat TEGO nie musisz komentować. Temat dotyczył zupełnie czego innego, a dzieckiem potrafię zająć sie lepiej, niż nie jedna kobieta po 30.

Gość gość
Znajdź w swoim mieście kobietkę, która sprzedaje staniki i potrafi odpowiednio je dobrać!!! (braffitierka, czy jakoś tak to się pisze). To jest ważne, żeby mieć dobrze dobrany stanik. A skoro pisałaś, że miałam 75b, to prawdopodobnie tego rozmiaru wcale nie miałaś (bo mało kobiet go tak w rzeczywistości ma).