Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biegniecie jutro do Lidla po mielone z szynki za 3.99

Polecane posty

Gość gość

?dobre jest to mięso wogule?

Gość gość
A "wogule" w Lidlu mają słowniki ortograficzne?

Gość gość
dostałam za darmo od pustych pracujących podatników 2500 zł (500+) i pieprzę byle czego nie będę jeść, niech podatnicy jedzą z tego swojego wynagrodzenia za pracę 1200-1800 zł

Gość gość
Nie wiem jakie to mięso, chociaż reklamę widziałam. Najczęściej mielę sama, ale jeżeli jest bez ulepszaczy i w takiej cenie to warto kupić. Ja nie pójdę do Lidla, bo wyjeżdżam na weekend.

Gość gość
Bardzo dobre jest, polecam. Pisze, że 100% mięsa z szynki, ale czy należy w to wierzyć... Nie wiem. Znow bedzie kolejka pod lidlem i beda drzec koty o jedna paczke. Pieprze to, wole przyjsc potem i zapłacić te 7 zł.

Gość gość
Faktycznie zrobiłam błąd, przyznaję pytam,bo kupuję szynkę i mielę sama zdaza mi się czasem kupić mielone z szynki w b iedrze i dość dobre jest a do Lidla jeżdżę rzadko Jeśli dobre może warto pojechać i zamrozić

Gość gość
Z lidla jest lepsze niż z biedronki.

Gość gość
Na stronie Lidla piszą że jedna osoba może kupić tylko 5opak.

Gość gość
Mam gdzies byle mielone, ale zobaczyłam na stronie ze buty skórzane jazzowki były (albo maja byc) od czwartku, sukienka w paski biało czarna i koszule damskie? Prawda to? Było cos takiego czy jak zwykle kupili ja handel i dziekuje, ani jednej sztuki?

Gość gość
Czasem mają promocję na mięso.. Ono jest dobre. Ja osobiście wolę wszelkie mięsa kupować w Lidlu niż w Biedronce.

Gość gość
Nie, nie jadam mielonek

Gość gość
Ja już stoję! Za mną szwadrony moherów i mamusiek 500 plus ale byłam pierwsza i nie dam się!!!

Gość gość
Tak trzymaj! Nie daj sie! Jestem ztoba myslami trzymam kciuki za ciebie i mielonke

Gość gość
Dzięki za wsparcie! Jako prawdziwa Polka będę walczyć do końca o szynkę naszą i waszą!

Gość gość
Hahahah xd

Gość gość
Patriotyzm to szlachetna cecha , szacun kolezanko!

Gość gość
i co z ta mielonka , kupilyscie??

Gość gość
nikt nie odpisuje , to tobry znak , znaczy ze w Lidlu stoja , walcza o szynke :)

Gość gość
bylam po owoce i akurat potzrebowalam mielone na spagetti. Ludzie brali po kilka opakowan. Przyznam szczerze,ze bardzo lubie miesa z lidla,mielone w szczegolnosi.Jest bez ulepszaczy,Czyste mieso. Nie pryska na patelni(woda),nie przykleja sie,smakuje b.dobrze.Do lidla mam najblizej wiec tam najczesciej wszystko kupuje.

Gość gość
Ja zajechalam, bo byłam w b iedrze a Lidla mam obok Ludzie brali ale bez szału,facet przede mną miał 2opak,babka za mną też miala2,ja też 2.powiem szczerze ,ze chciałam więcej ale takie dość tłuste to mięso,w b iedrze jest i wiele chudsze. Sklad-mieso z szynki 98% sol2%

Gość gość
w biedrze chudsze? gorszej jakosci jest wedlug mnie mielone z biedronki,ale to tylko moje odczucie.Zjesc zjem,ale bez szalu. Sa gusta i gusciki.

Gość gość
" gość wczoraj Ja już stoję! Za mną szwadrony moherów i mamusiek 500 plus ale byłam pierwsza i nie dam się!!" 🌻 mięso mielone foliowane gdziekolwiek kupione lidl/biedronka... zgadnij kotku co jest w środku :O nie dziękuję

Gość gość
tak samo jak grilowane kurczaki , podobno przyprawiaja i griluja te ktore juz zaczynaja podsmierdywac :P