Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Palicie papierosy?

Polecane posty

Gość gość

Dodawałam temat, ale jakis blad wyskoczył. Ja pale, ale nigdy przy dziecku. Ide na balkon, albo do łazienki. Na spacerze jak jestem sama z dzieckiem nie pale, jak z mężem to odsuwam sie na 5 metrow i wypuszczam dym w drugą stronę. Znam takie rodzinki, ktore w 5 w jednym pokoju, z dwojka dzieci (w tym noworodek) kopcą jeden za drugim. "Bo jak zapalę w kuchni to oknem wleci do pokoju". Masakra... Az sie plakac chce.

Gość gość
A Ty uważasz że twoje palenie w łazience jest lepsze? Masz tam zamknięty obieg powietrza? Przecież ten dym, nawet jeśli w mniejszym stopniu jeśli wentylacja dobra, to jednak leci na mieszkanie... Ja paliłam, ale zamykałam się na balkonie, czekałam chwilę żeby nie wpuszczać tego od razu do mieszkania, okien od strony balkonu nie mam. A teraz mam z głowy i dopiero czuję jak to śmierdzi, nie wiem jak mąż to wytrzymywał.

Gość gość
o mily temat. dzis mnie naszla ochota jak spacerowalam noca i popatrzylam w piekne gwiezdziste niebo. nic tylko usiasc obserwowac i zapalic. jaka kuxwa szkoda, ze nie moge ze wzgl zdrowotnych, przykre dla mnie :/

Gość gość
Szczerze? Nienawidzę palenia i palacze też mnie denerwują (jeśli dojdzie do mnie chociaż odrobina smrodu). Co ciekawe kiedyś trochę paliłam, a wielu spośród moich znajomych pali do dziś. Nie wyobrażam sobie palić i zajmować się dzieckiem. To wszystko zostaje na palcach, na twarzy, na włosach i ubraniach. Ktoś niepalący o razu wyczuje i go to odrzuca.

Gość gość
Kulturalna cygarnica

Gość gość
Autorko, chciałaś wyjśc na tę "lepszą" palaczkę, a jesteś taka sama patologia jak wszyscy palący. Gardzę śmierdzielami takimi jak ty. Smród od was czuc na kilometr, żółte pazury i zęby, szara cera, smierdzące kłaki i ciuchy. Tak, wiem, wiem....ty jesteś wyjątkiem i nie śmierdzisz:O

Gość gość
dokładnie-smród czuć. mię palę, nie palilam i brzydze się palaczami :(

Gość gość
pale i chce rzucic bo to gowno , czlowuek staje sie przez to gownem

Gość gość
No autoreczko gdzie jesteś?

Gość gość
u mnie sąsiadka 3 dzieci, czwarte w ciązy i pali, no bo jak dają jej za darmo kupę szmalu (500+) to musi na coś wydać, piwo też pije

Gość gość
ja też palę:) Nie uważam się za patologie, pazury mam zrobione, zawsze ładnie pomalowane, ząbki wybielam, stać mnie na to żeby dbać o siebie. Niektórym palacze kojarza się z biedota, a to bzdura. Mój szef jest naprawde zamożny, a pali, zabków mogłaby mu niejedna nie paląca pozazdrościć:P Prawda jest taka, że jak ktoś ma pieniądze i umie o siebie dbać to nie ma znaczenia czy pali czy nie. Ja np. palę kulturalnie, czyli nigdy w obecności niepalących, na ulicy nie palę na przykład, nie palę jak jestem u kogoś nawet na balkonie jeśli ta osoba jest niepaląca. U siebie w domu też nie palę, wychodzę na taras.

Gość gość
Nie palę.

Gość gość
Palenie to dla mnie najgłupszy nałóg świata. Serio, trzeba mieć coś nie do końca w porządku z głową, żeby palić, przecież to oprócz uzależnienia nic nie daje, nie ma po tym haju czy uczucia upojenia, ani to smaczne, ani nic. Alkohol może niektórym smakować (sama lubię np. smak piwa), narkotyki dają odlot, a fajury tylko smrodzą i nic poza tym. Głupota.

Gość gość
Przecież nie trzeba palić zwykłych analogów bo to już przeżytek. ;)Ja od 3 lat palę tego elektryka i nie śmierdzę. ;DCodziennie chodzę na siłownie i palenie mi w niczym nie przeszkadza. ;)

Gość gość
jak dają za darmo 500+ to muszę na coś je wydać

Gość gość
"Na spacerze jak jestem sama z dzieckiem nie pale, jak z mężem to odsuwam sie na 5 metrow i wypuszczam dym w drugą stronę. " - no to strasznie "kurturarna" jestes :D. Nie ma nic gorszego, niż kobieta z faja w gębie na ulicy :o

Gość gość
no i huj, po co dają 500+, po to aby je wydawać, a, że lekko przyjdzie to i lekko pójdzie

Gość gość
Od palaczy śmierdzi bleee.

Gość gość
nigdy nie paliłam,nie lubie, jak ktos pzry mnie pali. Czasem pozyczam ksiazki od znajomego palacza i one okropnie smierdzą... Palacze tego nie czują '

Gość gość
Kto normalny teraz pali? Dla mnie to obciach po prostu

Gość młody ptaczek
Ja czasem zapalenie na zewnątrz, ale nie przepadam - nie sprawia mi to radości i w dodatku moje mleczko robi się gorzkie. :P